På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

3 uker til supertorsdag!

Rett og slett en utrolig flott Canal Street - torsdag: Fantastiske AURORA headliner en knallsterk hovedscene - Spelemannsvinner DARLIING WEST, legendariske MIDNIGHT CHOIR. Og til slutt - en av de fire store i norsk rock avslutter ballet: RAGA ROCKERS !

En kveld på Sam Eydes plass som temmelig sikkert kommer til å gå over i festivalhistorien som en av de uforglemmelige... Så kjenn din besøkelsestid, som det heter.

Tidligere samme dag har BarneStreet sitt Rockeparty på Kanalplassen med THOMAS F band - som gjorde så stor lykke i 2016 at de bare måtte tilbake! Barnas rockeshow med høy solbrille og luftgitarfaktor!

På Clarion hotell får vi besøk av en av landets virkelige bauraer i norsk jazz & folkemusikk - KARL SEGLEM, med sitt energisk, rocka, lyriske JAZZBUKK - prosjekt. En opplevelse.

Hovedscenen denne dagen starter ut reinspikka country, der DARLING WEST trollbinder med urvakker sang og sjangersikker fremførelse på sine catchy låter.

MIDNIGHT CHOIR var borte for det norske publikummet i 5 - 6 år, før de returnerte i 2015/16 med nye låter og om mulig, enda sterkere livesett enn noen gang. Vakkert og rocka!

AURORA har nesten laget sin egen sjanger - med sin spesielle personlighet og scenefremtoning i et poplandskap som stadig utvides. Hun gjør bare få konserter i Norge - og dette er en av dem - som du bare MÅ få med deg. Vi lover gåsehudfaktor.

RAGA ROCKERS er en institisjon - gjennom mer enn 30 års plate og live-virksomhet, sterke rocketekster og en fandenivolsk attityde har de bare satt seg som en av de store. Dette er første gang på Canal Street og vi gleder oss som barn!

Sam Eydes plass kl 17 - 24: DARLING WEST - MIDNIGHT CHOIR - AURORA - RAGA ROCKERS

Kvelden avsluttes som vanlig på vår jamsession med Husbandet og dj -lounge på Clarion Tyholmen hotell.

Billetter er i salg og du kjøper dem på Ticketmaster her
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: