På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Fantastisk åpningsdag!

Festivalens åpningsdag onsdag 26. juli byr på et fantastisk program: Bjørn Eidsvåg på fyret, Hedvig Mollestad m.fl. på hotellet og Stein Torleif Bjella på kirkegården!

Dagen starter jo som vanlig med BarneStreet med egen barneparade og Bare Barn Band i konsert på Kanalplassen. Der har vi rigget plassen med aktiviteter og en stilig scene. Utrolig mye gøy for barna!

Så følger et av festivalens høydepunkter for mange i byen: Street Parade gjennom gatene fra Torget til Poppes plass! Over hundre musikere i samspill og tusener av publikum! Deretter konsert på plassen med Indre Torungen Brass.

Så følger en av Canal Streets virkelige ikonkonserter - fyrkonserten på Lille Torungen fyr! (backup for litt dårlig vær, mye vind o.l er Merdø) At vi da har kapret selveste Bjørn Eidsvåg m band  til denne konserten er nesten ikke til å tro. En litt unplugged-utgave med Bjørn i storform! Vi spår publikumsrekord ....(da må vi godt over 2000)

Seinere på kvelden følger vi opp med 3 konserter på Clarion hotell: Arendalsbandet Decoy spiller jazz og rock med personlig vri og stor dedikasjon. Trondheimsbaserte Zenos Mode blander jazz og rap/hiphop på en utrolig spennende måte, og supergitaristen Hedvig Mollestad er rett og slett en stor opplevelse som du må få med deg!

Når kvelden faller på er Arendal kirkegård arena for en av de vakreste konsertene på festivalen - i år med den stadig mer spennende hallingdølen Stein Torleif Bjella og hans flotte orkester. Her pleier det å bli utsolgt i god tid før festival så det gjelder å sikre seg billett.

Utover seinkvelden og natta er fortsetter vi musikkfesten på Clarion Tyholmen hotell med jamsessions og dj's!

Til denne super-onsdagen gjelder det både enkeltbilletter til konsertene, dagspass for hele onsdagen, samt selvsagt festivalpass for hele uka. Det er også egen buss/ferge-billett til fyrkonserten.

Billetter kan kjøpes i forsalg på Ticketmaster her, 7Eleven og Narvesen.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: