På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Fri:Oms

Frioms.org (anno 2009) er en jazztrio med omsorg for den lekne og frie musikken. Frioms utvikler bandet ved å leke seg frem til nye og spennende uttrykk. Ikke en konsert er lik, og overraskelsene står i kø.

Frioms.org består av tre fantastisk dyktige musikere, alle med tilknytning til Arendal og alle har spilt på Canal Street før, det være seg i Husbandet, eller med egne band/prosjekter.

I 2014 spilte Fri:Oms jazzbrunsj på Poppes plass, les mer om konserten her

Lars Andreas Haug er tubaist og komponist. Han har sin master fra Norges Musikkhøgskole (1994-2001) hvor han spesialiserte seg i tuba, jazz og komposisjon. Han turnerer mesteparten av tiden og gir ut plater med musikere fra alle verdenshjørner. Haug spiller også på Canal Street lørdag kveld, i Messing with voice og Dirty Mountain.

Arild Nyborg spiller trommer/perkusjon, og har Diplom fra Det Jyske Musikkonservatorium i Danmark (1996-2002). Han har gjennom flere år turnert hele verden med Stomp og var blandt annet med på avsluttningsseremonien under OL i London 2012. Arild har også bidratt på en rekke plateutgivelser med forskjellige artister og bandprosjekter.

Tom Rudi Torjussen spiller trommer/perkusjon. Han begynte som frilansmusiker i 1994. Har spilt med blant annet Jim Stärk og Elvira Nicolaisen. Spiller nå bl.a. med Henning Kvitnes, Inger Marie Gundersen, Okavango, Claudia Scott og Niko Valkeapää m.fl.. Tom Rudi spiller innen flere sjangere, og har medvirket på nærmere 70 CD-utgivelser.

På NightSession onsdag kveld blir det også DJ's lounge i baren!

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: