På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Live Foyn Friis

"Danmarks mest lovende jazz-pop talent er Norsk" - Dagens Næringsliv

Norske Live Foyn Friis (30), som bor i Danmark, er litt av en ener. Hun er en helt usedvanlig singer-songwriter, som riktignok har opptrådt med etablerte jazznavn som Bobby McFerrin, Brian Blade, Thomas Morgan og Bugge Wesseltoft, og nok kan minne om Björk, men som først og fremst er seg selv! Hun maner frem sitt høyst originale univers – innenfor en miks av indie-jazz iblandet elementer av pop, rock og elektronika. Det er rett og slett superfascinerende!
Bandet har vært på dobbelturné med John Scofield sommeren 2014, vært på turné i Sør-Amerika, rundt i Europa og USA, og blitt valgt ut som Danmarks eksport program for band som kan slå igjennom i Tyskland og Europa. Hun ble også nominert til den danske spellemansprisen Danish Music Awards for debutplata Joy Visible og vant prisene Årets Unge Jazzkomponist og Danmarks Nye Jazzstjerne!
"I sidste nummer roste jeg Live Foyn Friis' WITH STRINGS til skyerne. Og jeg er stadig af den formening, at det er årets hidtil bedste danske vokaludgivelse." Jazz Special

“Uimotståelig! Live Foyn Friis er en stor musiker. Som jazz-sanger, er hun simpelthen fenomenal...” Altaposten

Bestning:
Live Foyn Friis, vokal & effekter, Alex Jønsson, gitar, effects & kor, Jens Mikkel Madsen, double bass & kor, Andreas Skamby, trommer.
Vi ser virkelig frem til å oppleve denne artisten på Canal Street!    

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: