På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Ruby Red & The Moonshine Brothers

Hos Ruby Red & the Moonshine Brothers blir sørlandsk naivitet og blodig amerikansk alvor til en kruttsterk blanding som kresne cowboyer får fot av.

Siden konsert nummer en har publikum vært begeistra for samspillet, den litt uvanlige instrumenteringa og de varierte låtene til bandet. Det gjør heller ingenting at vokalist Marte Herwells stemme kan minne om en ung utgave av Dolly Parton.

I juni 2014 gav Ruby Red & the Moonshine Brothers ut det selvtitulerte debutalbumet sitt, et album som høsta godord og fikk høye terningkast. Noen anmeldere mente en kunne risikere å bli skikkelig glad i sjangeren bandet representerer, selv om en bare likte det sånn passe fra før. Andre mente bandet låt som om de har bodd og spilt musikk i Appalachene i årevis.

Ruby Red & the Moonshine Brothers tar deg med på mange reiser. Før du vet ordet av det, har bandet gått fra det dystre hjørnet med sanger om tragiske skjebner og katastrofale valg til mer lettbeinte låter om lystige småjenter og guttestreker på naboens gard. Hadde TV-serien Bonanza vært lagd i dag, skal du ikke se bort ifra at Ruby Red & the Moonshine Brothers hadde stått for soundtracket.

Etter å ha gitt ut to singler i fjor, jobber bandet for tida i studio med en ny fullengder. Tekstene er mørkere og kretser rundt tema som ensomhet, svik og lovløshet. Disse skjebnehistoriene blir pakka inn av røffere og skitnere musikk, med flere referanser til 70-talsidealene. Det nye albumet vil bli delt i to, ei A- og ei B-side, og den første delen er venta å komme på forsommeren. Altså vil den være rykende fersk til Canal Street.

I bandet spiller:
Marte Vaaje Herwell – vokal, Nicolai Herwell – akustisk gitar, vokal, Mats William Wennerberg – elektrisk gitar, vokal, Johanne Flottorp – hardingfele, fele, Tobias Flottorp Heltzer – bass, og Mats Jakob Jebe Nesmann – trommer

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: