På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

UnderStreet

Vi er stolte av å kunne presentere årets UnderStreet artister. Blant disse unge talentene finner du en av artistene som skal spille på hovedkonserten på Canal Street 2017!

Talentscenen UnderStreet er noe av det mest spennende og varierte du kan få på Canal Street. Her kan du få oppleve unge flinke artister, i startgropen av sine karrierer. Tidligere UnderStreet artister vi liker å skryte på oss er f.eks. Jonas Alaska, Ask og Synne Sanden. Du så de rett og slett aller først på Canal Street! Fjorårets vinner Mañana Mango varmer opp for Gilbert O'Sullivan og Susanne Sundfør i år, hvem som kommer til å debutere på hovedscenen neste år avsløres lørdag 30 juli.

Årets UnderStreet artister er valgt ut etter to showcaser tidligere i år, og her kan vi by på flere sjangere og mye bra!

Torsdag 28. juli kl. 12:00 på No9

 
Sara Jørunland Berg

Sara Jørunland Berg (18) kommer fra Kristiansand og går for tiden på musikklinjen ved Vågsbygd Videregående skole. Tross sin unge alder har Sara allerede rukket å både gi ut en EP og noen singler, i tillegg til å ha deltatt på MGP Junior i 2010 og The Hit på NRK i 2014. Hun spiller for tiden inn musikk i Lydbølgen studio, og drømmer om å jobbe som låtskriver og musiker i fremtiden.


Anna Ulrikka Vereide

Anna Ulrikka Vereide (18) kommer fra Arendal og er en av flere up-and-coming singer\songwritere i byen. Hun er godt i gang med innspillingen av sitt debutalbum, og mener at det viktigste med musik er å skape følelser, mystikk og nysgjerrighet. Vi er også nysgjerrige og tror dette blir et kjempeflott innslag! 

Ada Torvik

Ada fra Arendal er en artist som spiller pop ispedd både jazz, soul, rock og RnB. Hun startet å skrive låter som 14-åring og studerer for tiden musikk på Nord Universitet i Levanger.

Hennes største inspirasjonskilder er Beth Hart, Selah Sue, Etta James og KD Lang.

Fredag 29. juli kl. 12:00 på Clarion Tyholmen hotell

Ninv

Ninv, eller Nina Ugland (19) som hun egentlig heter er en artist som kommer fra Kristiansand. Hun lager popmusikk blandet med elementer både fra elektronika og indie. Som 15-åring var hun finalist i MGP Junior og i fjor var hun blant topp 16 i TV-programmet "The Voice". Hun henter inspirarsjon fra natur, mennekser og samfunn. Vi ser frem til å få servert fengende flott indiepop fra scenen denne formiddagen.


Quip Azure

Quip Azure kommer fra Risør og består av Thomas Kirkhusmo, Stian Andersen, Erlend Eriksen Skarvang og Gøran Sagvollen. De har spilt sammen i tre år og har markert seg på sørlandet med sin egenartede form for progete jazzrock.

Brorparten av medlemmene stammer fra bandet "Saturns Tredje Måne" som stakk av med førstepremien under en av konkuransene til Rytmisk Fabrikk. De gleder seg til å spille for et nytt publikum og vi gleder oss til å høre.

Ruben Pettersen

Ruben Pettersen (22) har den siste tiden markert seg på sørlandet både som hiphoper på scenen, men også bak i kulissene på mye av det som rører på seg av musikk og ungdomsarrangementer i området.

Ruben skriver alle tekstene sine selv, noe som resulterer i ektefølte konserter av høy kvalitet. Vi gleder oss!


Ingrid Dose 

Ingrid (20) har sunget på arrangementer som Arendals Konferansen og har også erfaring fra Arendal musikkteater. Med seg denne dagen har hun Tomas Laukvik Nannestad og Markus Lillegaard på gitar.

Markus og Tomas har god erfaring fra den lokale metal-scenen og spiller for øyeblikket i bandene Vanvidd og Forvitret.

Musikken til Ingrid henter inspirasjon fra Coldplay, Moddi, Highasakite og flere andre.

Jury
Vår samarbeidspartner er som tidligere Sørnorsk Jazzsenter, samt at vi benytter oss av kompetansen fra UIA og musikklinjen ved Dahlske VGS. Fagpersoner fra disse institusjonene, samt en fra Canal Street,  vil danne en fagjury som kårer en vinner.

UnderStreet ser du på No9 l fra kl. 12.00 torsdag 28. juli og på Clarion Tyholmen hotel fredag 29. juli. Gratis inngang! Vinneren annonseres fra scenen i Pollen lørdag kveld.

 

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: