På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

BETH HART (US)

I dag et slipp til ære for vårt publikum: En av de aller mest etterspurte artistene de siste par årene – endelig til Canal Street: Fra solstaten California – utrolig fascinerende Beth Hart!

Beth Hart (US)
Hun gjør tre konserter i Norge i 2015 – den første på Canal Street, den siste på Notodden Bluesfestival. Der har hun spilt før i 2009 og 2013, og sies å være den mest etterspurte artisten noensinne! Ikke rart, for denne dama er en stor opplevelse live! Hun sammenliknes med Janis Joplin og Joan Armatrading, - uhyre sterk vokal og en besettend escenepersonlighet.

Beth Hart (f1972) er fra Los Angeles, debuterte i 1996 og slo gjennom i 1999 med LA Song (Out of this Town) fra sitt andre album Screamin’ for my Supper. Hun spille ren blanding av blues, bluesrock, country og soul, hovedsakentlig med eget originalt materiale, men også ispedd sterke tolkninger av blues- og rock-klassikere som Lucy in the Sky with Diamonds (Beatles) og I’d rather go Blind ( Buddy Guy). Hun har gitt ut 6 solo-album og to album med Joe Bonamassa.

Hun har omfattende samarbeid med artister som Slash, Jeff Beck og Joe Bonamassa (med Bonamassa de sterke albumene Seesaw og Don’t Explain) Hun har etter hvert også turnert hele verden og fått et stort og entusiastisk publikum, også i Europa og Norge, mye også på grunn av sine ekstatiske live-opptredener. Hun er i år også nominert til Grammy og Blues Music Awards.

Til Canal Street kommer hun med sitt gnistrende 5 manns band. Beth selv både synger, spiller piano, gitar, bass og diverse andre instrumenter. Vi gleder oss enormt!

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: