På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Bård Rannekleiv Band

består av tre særdeles spilleglade og erfarne Arendalsmusikere som byr på lange sett med blues, ispedd kraftige doser rock og soul, samt noen funky grooves når stemninga er god! Bård & Co tolker låter av B.B King, Tony Joe White, Eric Clapton, Elvis Presley, John Hiatt, Reverend Horton Heat, Van Morrison, Johnny Jenkins, Solomon Burke, The Allman Brothers Band, m.fl

Bård Rannekleiv spiller gitar og synger, og har vært bandleder siden begynnelsen av 1990-tallet, tidligere under bandnavnet Same Ol` Blues. Han spiller også i Bob´s Mob der han tolker Bob Dylan låter. Bård spilte og samarbeidet i mange år med den kjente Arendalsgitaristen Steinar Gregertsen som dessverre døde for få år siden.  Geir Emanuelsen  trakterer bassgitar, noe han har gjort siden 1980-tallet og tida med heavybandet Theo, samt i det festlige og legendariske orkesteret B. Nilsen & Entusiastene.      På 90-tallet startet Geir instrumentalsurfbandet The Beat Tornados som hadde flere  kritikerroste plateutgivelser og konserter. Han spilte også i Go-Go Gorilla med Alex Rosén. Nå er han med i plateaktuelle Big Truck, Texas Twisters, NEONATO m.fl. Tor Anders Stadheim spiller trommer. Han har spilt blues og rock med Bård siden slutten av 1980-årene, og tolket diverse musikalske stilarter med Geir i Texas Flood og i Billy King´s Orkester på 90-tallet. Tor Anders var også med i bandet 5:56 / Oslo String Swing Artillerie som ga ut CDer og deltok flere ganger på Canal Street.

Bandet har for anledningen gleden av å ha med Knut Hem  som trakterer sin Dobro med internasjonalt snitt! Han har siden 2003 vært med i backingbandet til Øystein Sunde, Meget i sløyd, og startet en lang periode med tre sesonger på Dizzie Showteater og påfølgende turneer. I 2007 fikk han Gammleng-prisen i klassen Studiomusikere. Han ga i 2012 ut albumet Almost on My Own. I tillegg en sesong på Dizzie Showteater med Gitarkameratene, og turnévirksomhet med Knut Hem Band og i bandprosjektet Bluegrass Playboys.trakterer sin Dobro med internasjonalt snitt.

Bård Rannekleiv band m/ Knut Hem spiller på Clarion Tyholmen hotell onsdag 22. juli ca kl. 2200

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: