På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

DJ's lounge

Canal Street kan i år tilby nye og spennende forandringer i programmet. En av disse er at dj-loungen vi tidligere har hatt på utsiden av kulturhuset blir flyttet til baren på Tyholmen hotell.

Vi har hatt stor suksess med konseptet og vi vil gjerne utvikle dette videre. Vi ønsker å skape en lun, trivelig atmosfære der slitne festivalbein kan ta seg en velfortjent leskedrikk etter en lang, fantastisk dag. Både lokale og utenbys dj's vil komme og spille musikk for alle ører - topp stemning er valgspråket vårt. Blues, soul, disco, r&b, bittelitt classic rock og alt mellom himmel & hav kan bli å høre, om stemninga tilsier det. Håper så mange som mulig har lyst til å dele disse kveldene med oss.

Djs stiller bak spakene onsdag 22 juli kl 22, torsdag og fredag etter hovedkonserten på Sam Eyde og og lørdag kl 22.

Onsdag 22 juli. Vi begynner med et smell og setter på Dj Nils (Nils Erik Goderstad)  Nils kan regnes som en tung veteran innen Canal Street, byens musikkmiljø generelt og er også musikklærer. Han Startet dette konseptet for tre år siden og resten er historie. Han har spilt med Dj ThomAce på Hove flere år på rad og de har sammen hatt en rockfestival. Her lukter det boller & brus!

Torsdag 23 juli: Selveste Dj Kaare GØYen kommer langveisfra, helt fra Oslo for å dele sine livlige noter med oss. Kaare har spilt på noen av de mest legendariske plassene i Oslo. Her kan nevnes Nylon, Paragrafen, Last train, Funhouse, Unholy og Garage. Om Kaare tillater det tar han litt back-to-back med ThomAce. Kaare har spilt samtlige år under dette konseptet.

Fredag 24 juli: Dj Steinar "Ambassadøren" Kristiansen har emigrert til Vadsø der han er dypt engasjert i den lokale bluesklubben. Han var åpningsnummeret på konseptet første året og i år er han tilbake i full bredde. Han har også spilt med ThomAce og Nils på Hove.

Lørdag 25 juli: Dj Ellen (Ellen Fehrnstrøm) har hatt konseptet som ett av sommerens høydepunkt siden vi startet i 2012. At hun i tillegg er en glimrende dj og har ved flere anledninger snurret skiver på Pollen Bar gjorde at det var meget enkelt å spørre henne om oppgaven.

Ansvarlig for loungen og konseptet er Dj ThomAce. Han har spilt i diverse festivitas, festivaler, klubber og fullriggere. Han vil være tilstede ved samtlige kvelder og elge seg innpå de andre for han har sabla lyst til å spille litt han også!

 

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: