På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Rasmus og verdens beste band

Årets headliner på BarneStreet! Når Rasmus og Verdens beste band kommer på scenen på Kanalplassen torsdag 24. juli kan vi garantere at det blir sanger om kyssing, om tante som har en tuba i nesen, om farmor og mormor som er kjærester og om puppan te pappa... All grunn til å glede seg med andre ord!

Bandet har blitt sammenliknet med Knutsen & Ludvigsen og spiller humoristisk og fengende musikk for både barn og voksne. Publikum må være med å synge og klappe, og av og til må noen opp på scenen og f.eks. hjelpe til å blåse såpebobler...

Bandet består av fire drevne, profesjonelle musikere og har bakgrunn fra blant annet Trøndelag Teater og jazzmiljøet i Trondheim. De har vunnet to Spellemannspriser i kategorien Beste Barneplate for ”Kyssing e hæsli” (2007) og ”Puppan te pappa” (2010). Deres siste plate "Gul snø" ble også nominert i samme klasse i 2012.

I 2014 høstet bandet gode kritikker for "Puppan te pappa - verdens beste musikal" på Trøndelag Teaters hovedscene.

Bandet består av Rasmus Rhode (gitar/sang), Jovan Pavlovic (trekkspill), Erlend Smalås (bass) og Carl Haakon Wadeland (trommer).

Dette kommer til å bli en super forestilling både for store og små, i solskinnet på Kanalplassen. Konsertstart er kl. 12.00

 

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: