På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

VIOLET ROAD

VIOLET ROAD på Lille Torungen fyr! Det klart mest etterspurte norske bandet til Canal Street i år!

De var her også i fjor og gjorde tydeligvis stort inntrykk! Dette energiske, sjarmerende, nordnorske fyrverkeriet av et sigøynerrock-band må bare oppleves live rett og slett.
Og i år setter vi de på selveste fyrkonserten! Det skal nok bli livlig!
Tromsøbandet (Kåfjord) Violet Road fikk sitt virkelige gjennombrudd våren 2013, da de nordnorske livekongene endelig ble hele Norges livekonger. Med deres siste album “Peter Every and His Marching Band”, gikk bandet rett til topps på stort sett alle lister. Den påfølgende turnéen og festivalsommeren ble møtt av toppkarakterer og trampeklapp fra nord til sør. Det hele gjentok seg med enda sterkere jubel sommeren 2014!

For de som ennå har til gode å oppleve bandet, er Violet Road et humørfylt og svingende orkester med fire brødre og en vokalist med stemmen utenpå skjorta. Popmusikk, melankolske stemninger, en fandenivoldsk feststemning, vakre harmonier, trekkspill, mandolin, saksofon, tangenter i alle fasonger og en tøtsj av svensk visetradisjon.

Canal Street har allerede en plass i dette bandets hjerte – og vi klarte altså å lokke dem helt utpå: Helt ut på de nakne skjær på Lille Torungen. Der skal de gjøre en unik konsert uten sikkerhetsnett!

OBS: TRANSPORT TIL TORUNGEN!
Canal Street har et eget transport opplegg ut til Lille Torungen fyr: Buss fra sentrum (buss-stopp v/ Sparebanken Sør i Vesterveien) fra kl 13 og utover til ca 1530. Publikum tas over i ferger fra Hisøya. Retur etter konserten. Buss/fergebillett ikke inkludert i konsertbillett. Kr 200 t/r. Barn under 12 gratis (også gratis på konserten).

 

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: