På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Wango

Wango er et eksperimentelt rockeband med base i Oslo. Sammensatt av dynamiske arrangementer, mørke tekster og et klangfylt lydlandskap, leverer bandet velbalanserte poplåter på bristepunktet mellom drivende rock og melankoli.

”På en bipolar ferd mot selverkjennelse, drar musikken deg gjennom mørkets faser og stadier. Musikken skapes med improvisasjon og idéskisser, hvor bandet sammen former det muskalske og tekstlige som en helhet. Som et resultat av eksperimentering, blir man som lytter vitne til en uforutsigbarhet og en intens underliggende nerve som gjennomsyrer bandets musikalske uttrykk,” som de selv sier det.

Wango ble i slutten av 2010 kåret til «årets talenter» av Canal Street, og har siden 2011 holdt en rekke konserter bl.a. på Hovefestivalen, Canal Street, Over Oslo, Sørveiv, Uka på Blindern, Samfundet i Trondheim, Mono, Månefisken, Pir6, På Hjørnet, Bluebox osv. De har også vært oppvarmingsband for (har delt scene med) Heroes & Zeros, Rumble In Rhodos, Kaizers Orchestra, Jarle Bernhoft, Susanne Sundfør, Honningbarna m.fl. Våren 2013 gav de ut debut-EP’en «Elephant Nation», med gjestemusikerne Erik Johannessen (Jaga Jazzist) og Sjur Miljeteig, etterfulgt av en release-turné i Norge.

Wango spiller på avslutningskonsert på Poppes plass (flytende scene) lørdag 25. juli ca kl 1845.

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: