På festivalkontoret (Poppes plass)

Hos Arendal turistkontor

Via Ticketmaster:
www.ticketmaster.no
Tlf: 815 33 133


hashtag #csarendal

Dans Dans

Belgiske DANS DANS er en opplevelse live – en suggerende blanding av jazz, blues og rock.

Belgiske Dans Dans er det unike samarbeidet mellom Bert Dockx – frontfigur i Flying Horseman, Frederic Jacques – bassisten til Mark Lanegan og mannen som skjuler seg bak Lyenn-prosjektet, samt Steven Cassiers – instrumentalisten som bl.a. har samarbeidet med Mez Mona og DAAU.

Siden debuten i 2012 har Dans Dans trollbundet publikum over hele Europa med en musikalsk miks som kan være vanskelig å båssette. Instrumentalt, atmosfærisk, hypnotisk, delikat og bittelitt rart er adjektiver som ofte blir øremerket trioens lydunivers, og som har gjort dem til en av de mest spennende bandene Belgia har å by på for tiden. Bandet er aktuell med et nytt album – «Sand» – som er et tidsdokument av trioens improviserte tilnærming i studio der artister som Nick Drake, Ennio Morricone, Ornette Coleman, David Bowie, Robert Wyatt osv har vært tydlige inspirasjonskilder.


Trioen betegnes som et band som beveger seg fra garasjerock via psykedelisk blues og ekstatisk noir til rock’n'roll og jazz. Av og til kan de minne om ting som f.eks gitaristen Bill Frisell holder på med, eller har holdt på med de senere årene. «Sand» inneholder ni låter som godt kan spilles på en hippere café uten at noen av gjestene setter latten eller cappuccinoen i vrangen. Hele veien går det stille og rolig for seg, men på en spennende og interessant måte.

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: