På festivalkontoret (Poppes plass)

Hos Arendal turistkontor

Via Ticketmaster:
www.ticketmaster.no
Tlf: 815 33 133


hashtag #csarendal

Decoy

Det lokale bandet tok utfordringen fra festivalledelsen: Hjem og øve masse for å vise at dere er gode nok til å spille en av hovedscenene på Canal Street – så får vi se hvor bra det blir. Og det ble bra. Det låter tight, friskt og dynamisk.

Dette er nemlig et spennende lokalt band med dype røtter i Arendals jazzmiljø. De varter opp med et oppegående og smått overraskende musikalsk sett spilt på overbevisende måte: fra rock til jazz, egne og andres låter i skjønn forening. Få med deg Decoy på Clarion hotell Tyholmen åpningsdagen onsdag.

Decoy består av seks musikere med røtter i jazzmiljøet i Arendal. Musikerne finner inspirasjon i ulike musikalske sjangere og henter komposisjoner fra svært ulike artister – fra rock til jazz. Musikken beveger seg i ulike landskap, fra det funky og rocka til det lyriske og åpne – hele tiden med rom for improvisasjonene og arrangement som kler låtene i ny musikalsk drakt. Rett og slett melodisk improvisasjonsmusikk!

DECOY er: Inger Haugan Aasland – keyboard, Oddvar Sæther – sax, Pål Koren Pedersen – gitar, Bård Bertelsen – bass, Preben Karlsen, trombone og Jørn Størkson – trommer

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: