På festivalkontoret (Poppes plass)

Hos Arendal turistkontor

Via Ticketmaster:
www.ticketmaster.no
Tlf: 815 33 133


hashtag #csarendal

Paperboys

Tilbake med et smell! Vinteren 2015/2016 vurderte Øyvind «Vinni» Sauvik unge og håpefulle artister som dommer i Idol. Et par måneder senere gjorde han comeback med Paperboys etter at meddommer Gunnar Greve hadde overtalt ham til å lage musikk igjen:

–Gunnar spurte om han kunne sende meg en beat. Jeg har jo iPhone'n som jeg synger og snakker inn masse små snutter i hele tiden, så ok. Og den beaten han sendte, var både fet og moro. Så var vi igang da, sier han.

Prosjektet fikk tittelen «Be Like Water», inspirert av et Bruce Lee-sitat som handler om å tilpasse seg. De to første låtene, «Dance» og «Carnival», ble svært godt mottatt. Så var de i gang igjen, med nye låter, konserter og festivaler sommeren 2016. Og 29. juli står suksess-duoen i Pollen på scenen foran tusener av entusiastiske publikum!

Paperboys er en hiphop-duo bestående av rapper Øyvind «Vinni» Sauvik og DJ Ole Alexander «Pope Dawg» Halstensgård. Gruppa ble opprinnelig startet av Vinni og rapperen Jarle «J.J.» Hollerud. I 2001 debuterte de under navnet Paperboys med singelen «Moving Up» / «It's Paper». I 2002 ga de ut sitt første album «No Cure For Life» som ga dem Spellemannprisen 2002 i klassen Hip-Hop. Etter debutalbumet forlot Hollerud gruppen og Halstensgård ble med som nytt medlem av duoen. Senere samme år gir Paperboys ut låten «Barcelona» sammen med gruppen MadCon som blir nominert til Årets låt. I 2003 havnet deres andre album «The Great Escape» på tredjeplass på VG-lista. Under Alarmprisen 2004 vant de Beste video for videoen til singelen «Hey Man». For sitt tredje album «When Worlds Collide» vant de Spellemannprisen 2005 i klassen Hip-Hop/R'n'B og Alarmprisen 2006 i klassen Hip-Hop/Rap.

I 2006 ga de ut sin første samleplate «So Far So good: Songs and Singles». I 2009 gjorde de comeback med singelen «Lonesome Traveller» og deres fjerde album «The Oslo Agreement». I 2010 gikk Vinni solo under navnet Vinni and the Vagabonds med albumet «Happily Lost». I 2011 ga Paperboys ut sin andre samleplate «So Far, So Good Part 2».

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: