På festivalkontoret (Poppes plass)

Hos Arendal turistkontor

Via Ticketmaster:
www.ticketmaster.no
Tlf: 815 33 133


hashtag #csarendal

Solveig Andersen

I sitt førtiende år har Solveig Andersen endelig nådd et av de viktigste målene sine. Hun debuterte i februar med sitt første album: «Satisfied with sensible shoes» – med egne tekster og musikk. Til overveldende kritikker og en totalt utsolgt lanseringskonsert i Arendal kulturhus.

Hun har vært fast vokalist i Arendal Big Band siden 2002, spilt med utallige forskjellige musikere siden slutten av 90 tallet, og vært gjennom de fleste sjangere. Sjangeren hun serverer på Canal Street er hun ikke helt sikker på hva kalles – men hun lover bøtter med følelser og trøkk!

Solveig – Arendals Joss Stone?

Solveig har en stor stemme og enormt med innlevelse og feeling. Hun beveger seg fritt og utvungent i et soul- og R'n'B-landskap, og i en pop/rock-innpakning som sitter som støpt. I tillegg er dette stort sett utrolig funky, så vi kan love party og go’stemning så det holder.

Det er lett å få assosiasjoner til andre store kvinnelige artister i denne sjangeren, noen av dem har jo også gjestet Canal Street. Særlig tenker vi kanskje på Joss Stone, som tok festivalen med storm. Vi gleder oss til å oppleve Solveig i full utfoldelse!

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: