På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

FANTASTISK, FESTLIG & FOLKSOM BARNEPARADE/BARE BARN BAND

På vår splitter nye Kanalplass fikk Bare Barn Band stående applaus – til lydprøvene(!), og ledet festivalglade barn an i Barneparade! I fargerike klær og med medbrakte rytmeinstrumenter danset og sang små og store barn under solen i vakre Arendal. En perfekt sprudlende åpning av årets Barnestreet!

 

Om lydprøvene var en suksess, slo ikke selve konserten med Bare Barn Band dårligere an! Etter å ha slått fast at Ja, det er ”bare barn” i bandet, smalt våre lokale helter igang konserten i kjent stil med ”Sett deg oppi kørja”. Til forventet jubel fra publikum, som fylte hele Kanalplassen denne skyfrie festivaldagen. Og responsen lot heller ikke vente på seg da Dag Tynes (vokal, trommer) oppfordret små og store til å klappe og være HELT VILLE – nesten som på kvelden! Ganske så ville fortsatte både band og publikum å være under ”Hode, skulder, kne og tå”, ikke minst damene som fikk sin egen lille ”rumpa går”-vrikk.

 Bare Barn Band vet å tilfredsstille sitt publikum med kjente barnesanger og egne låter, ispedd rause doser sjarm og ablegøyer. Intet mindre enn ca. ørten ”Elefanter kom marsjerende” bak Leif Magnus Lilleaas (gitar), og her var det også rom for en fantastisk pianosolo signert Rasmus Solem.

Barn og voksne lot seg altså villig rive med, og populært var det da Ole Kelly Kvamme (bass), etter å ha fremført låta ”Pingle”, fikk alle til å gi pappaene en klem. Spesielt sjarmerende var de tre sommerjentene som usjenert entret scenen og sang ”Jeg gikk en tur på stien”. Da var den rette Barnestreet-følelsen på plass – en festival i festivalen, for, og ikke minst med, barn!

Neste BarneStreet hendelse er Lady Moscow på Merdø torsdag 26.07 kl. 13.00 (ferja går 11.00 og 12.00) Ha fortsatt flott festival! 

Foto: Anne-Karin Markussen Møller!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: