På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Fabelaktig fredag!

Det starter på Kanalplassen med masse moro for barna. Ta en munke og en konsert på Poppes Plass. Hiv deg ut på Knubben med badetøy, mafia / 30-talls bekledning. Arild Andersen fyller Bakgården, før det blir nok en stor hovedkonsert etterfulgt av nattparty på NightSessions.

BarneStreet åpner som vanlig dagen med fest og moro for de minste. Kl. 10.30 blir det Egner-tema på torget. Karius & Baktus og kanskje politimester Bastian kommer på besøk!  Kl. 12 blir det konsert med Gdank bonk på Kanalplassen.

Fra kl. 12 blir det gratis konserter på Poppes plass, først med Gardians og deretter Ask.

Kl. 14 braker det løs med mafia/30-talls party på Knubben.  Den funky jazzkvartetten The Real Thing har som motto "The Real Thing - bandet som aldri går av scenen i tørr smoking". Burde ikke være noe problem på Knubben. Ta med badetøy! Tromøyferja tar deg ut med sine vanlige ruteavganger.

I Bakgården blir det gnufullt når Arild Andersen, Tommy Smith (UK) og Paolo Vinaccia kommer. En bejubledt jazztrio i aller øverste europeiske sjikt! Et band med tre utrolige musikere, komponister og improvisatører. Her må du være tidlig ute for å sikre deg plass.

På Sam Eyde er det Get the blessing som starter kveldens hovedkonsert. Definitivt et av de mest spennende banda på den engelske livescenen for tiden og vinnere av British Jazz Awards 2008. Deretter er det en av Nordens aller største og ”heteste” artister, den svenske soulpopdronningen Veronika Maggio (SE) som kommer. Kvelden avsluttes med Woodstock legendene Canned Heat (US).

På NightSessions blir det blues for alle penga når Randy Pavlock entrer scenen i Buen. Dette er original bluesrock av aller beste merke! Deretter står Seid  klare til å ta deg med inn i natten med et ekstravagant knippe låter under fanen "more is more". Rock, psych, spaceprog og frivås pakket inn i et utvida rockformat, både når det gjelder besetning og tankesett. Til slutt blir det selvfølgelig jam, med bl.a. Rolf Kristensen, og selvfølgelig vårt eget husband.

Ha en fabelaktig fredag!

Foto: Olaug Thortveit
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: