På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Rock, blues og sommer!!!

Monica startet så vakkert som alle sommerens anmeldelser skulle tilsi. Maarud var et rykende mellomtrinn med rebelsk blues. Dumdum avsluttet den første dagen på hovedscenen på Canal Street 2012. Allsang og fantastisk stemning. En gnistrende kveld! Publikum var fanget!

 

Monica Heldal gikk på scenen kl. 20.00 på Sam Eydes plass. Det eneste hun hadde med seg var kassegitaren. Monica Heldal har enda ikke gitt ut en plate, men blir av mange regnet for et av de største musikalske talentene vi har i Norge idag. Arendal fikk muligheten til å forstå dette i dag. Monica spiller avanserte og vakre melodier med den største selvfølgelighet, og synger med en stemme som kan minne om Dolly Parton på sitt beste. Vi fikk en nydelig inngang på Arendalskvelden med en fantastisk artist på scenen.

Amund Maarud kom på scenen bare minutter etter at Monica hadde gitt seg, og startet med låten "derailed". Låtene sitter som et skudd, og samspillet med bandet og er ypperlig. Da bandet startet, ble plassen fylt opp i løpet av to låter. Publikum satte enormt stor pris på bandet. Rockefoten var ikke vanskelig å finne frem da Amund Maarud Band spilte seg elegant fremover i settet. Blues-grooven lå godt i bunnen av musikken, som ble krydret av gode rockeriff. Amund  Maarud så ut som en sirkusdirektør som fikk sitt publikum i god rockestemning før Dumdum Boys skulle ta over stafettpinnen.

"Kort rødt skjørt" startet festen for Dumdum Boys. Og folk var klare for rockefesten umiddelbart. allerede ved fjerde låt var publikum klare for allsangen, da bandet spilte låten "Boom Boom". Prepple og Kjartan var i storform og dro med seg publikum inn i den ene allsangen etter den andre. Dumdum Boys meldte fra scenen at dette var en nydelig dag og at dette var den første dagen de har spilt uten regn i sommer. Publikum hørte dette lett i kveld. Dumdum Boys er alltid velkomne til byen.

For en kveld! Mer er det ikke å si! 

Foto: Carl Fredrik Schou Knutsen
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: