På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Lykkelige lørdag!

Siste festivaldag! Det er siste sjanse til årets Canal Street opplevelser! Igjen starter dagen med aktiviteter for de minste. Årets siste parade går av stabelen og du kan avslutte med jazz på Poppes Plass! Nyt en pianokonsert med Bugge i kulturhuset. Så har vi fjordårets vinner av Understreet - Elly Marvellous - og stemmen er netopp det! Bli kjent med Brasils mest kjente jazzstemme Tania Maria. Og finalen er Ian Anderson fra Jethro Tull. Bugge Wesseltoft har avsluttende jam og Busi Ncube gir siste konserten inn i natten.

I dag åpnes dagen med Djembeworkshop på BarneStreet. Her kan man komme og lære og prøve seg på afrikanske trommer. På Kanalplassen fra kl. 12.

Samtidig blir det Street Parade i bygatene, anført av liflige jazztoner fra Lillegaard Trad Band.

Skånetrafikken er en kvartett bestående av fire unge sørlendinger som traff hverandre gjennom jazzen som en felles interesse. Kl. 13 kan du høre de gratis på Poppes plass.

Kl. 17 inntar en våre største jazzmusikere kulturhuset. Bugge Wesseltoft har spilt mange ganger på Canal Street, og vi er like glad hver gang han gjør det. En av våre mest spennende musikere, en av norsk musikks fremste fornyere, og internasjonalt aller mest kjente jazzmusikere. Det kommer til å bli vidunderlig nydelig.

Festivalens siste hovedkonsert sparkes i gang med Elly Marvellous, fjorårets vinner av talentscenen UnderStreet. Hun heter egentlig Ellen Marie Løkslikd, og ble omtalt som et glitrende sangtalent i fjor, og vi gleder oss til å høre henne igjen.

Deretter blir det smektende lidenskap, gnistrende latinfunk og lekende samba når brasilianske Tania Maria entrer Sam Eydes plass. Husk danseskoene og løs opp hoftene!

Siste artist på hovedscenen er legendariske Jethro Tull og Ian Anderson, et av 1970-tallets virkelig store og mest særpregede rockeband! Bandet presenterer seg for denne turneen i 2012 som Jethro Tull’s Ian Anderson, - og er i realiteten Jethro Tull pr. i dag. Det er bare Ian Anderson selv og bandets gitarist Martin Barre som er tilbake fra bandet som slo igjennom med Aqualung. De har turnert uavbrutt i over 40 år, og gitt ut over 30 album. Et fantastisk band, og en stor opplevelse! Det kommer til å ta av!

NightSessions starter med Busi Ncube, en av det sørlige Afrikas mest spennende stemmer og en profilert musiker i sitt hjemland Zimbabwe. Forvent en tett fusjon av tradisjonell musikk fra Zimbabwe, sørafrikansk populærmusikk, jazz, rock og funk! I Buen fra kl. 23.30.

Gikk du glipp av Bugge  tidligere i dag? Eller var du der og ville ha mer? Da er det bare å komme til NightSessions på kulturhuset, der han spiller med på jam fra kl. 24.

Det blir en herlig avslutning på en herlig festival. Bli med oss og skap en flott avslutning på Canal Street 2012!

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: