På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Minneverdig NightSession på fredag

Randy Pavlock med band sørget for en rocka inngang på fredagsnatten. Rocka texas-blues fikk publikum raskt inn i en nydelig fredagstemning.

Dette var et band som man lett kan se for seg spille på en bule med hønsenetting foran scenen. Rocken lå tungt i bunn, og blues lekte seg i Buen denne kvelden. Det er lett å forstå at Randy Pavlock skal spille inn en pokerlåt i nærmeste fremtid, dette minnet om musikk som spilles i en Las Vegas bule.

Senere på kvelden kom Arendalsheltene tilbake til byen. Seid spilte spacecowboyrock, og de holdt det gående til the bitter end! Til publikums elleville begeistring! Ingen tvil om at dette var et høydepunkt i kulturhuset.

Rolf Kristensen med husband sto for en glimrende start på jamsessionen i Store Torungen. Rolf har en utrolig følsom og spennende måte å traktere gitaren på. Samspillet mellom husbandet og Rolf var ypperlig, og de kunne fint ha spilt på hovedscenen. Så fint var dette. Noe for å festivalsjefen å tenke på til neste år?

Selve jammen kom litt tregt i gang, men konferansier Dag Tynes  klarte til slutt å få et band på scenen. Bandet besto av Ottar Vigerstøl, Ole ”Kelly” Kvamme, Rasmus Solem og Bård Torstensen. Med seg på vokal fikk de Sandra Solberg som sang ”Black velvet” og "Play that funky music”.

Ada Gunleiksrud hadde ikke noe valg, Dag hadde bestemt at hun skulle synge denne kvelden. Ada stilte alene på tangenter og sang en nydelig versjon av ”Feeling good”.

Maria kom også på scenen med husbandet  og sang ”Superstition” i duett med Rasmus. Det manglet ikke på gode låter denne kvelden, til tross for at verken Arild eller Peter fra Danmark, gikk på scenen, på tross av gjentatte forsøk fra Dag Tynes på scenen.

Alt i alt en svært minneverdig natt på Kulturhuset.

Foto: Jarle Kavli Jørgensen

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: