På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Smellvakkert!

Det er ikke ofte Lille Torungen fyr har besøk av så mange mennesker, en så vakker dag med så flotte musikere. Det er heller ikke hver dag at et flygel blir flydd med helikopter fra byen og ut på denne lille rare øya.

Flere tradisjoner ble holdt i hevd. Folket drakk vin av stettglass, rekene var på plass og sola strålte. Knut Mørland ønsket velkommen ut i havgapet og Sondre Foyn Gullvåg deklamerte egne dikt før ettermiddagen ble tatt i bruk av Ketil Bjørnstad og Kari Bremnes. –Dette er det vakreste fuglefjell æ har sedd, sa ho Kari før musikerne tok publikum med på en reise inn i Edvard Munchs litterære verden. 

Ketil Bjørnstad hadde selv skrevet melodiene til Munchs tekster og Kari Bremnes loste de nær 2000 fremmøtte gjennom et heftig kunstnerliv. – Eksotisk og uvirkelig vakkert var ord som ble gjentatt flere ganger under denne helt spesielle konserten. 

Etter en god time (på alle måter) fikk Arendalspublikummet ønskedrømmen oppfylt. Kari Bremnes sang Ketil Bjørnstads hyllest til Christianiabohemen; Sommernatt ved fjorden... 

Tusen takk for en smellvakker opplevelse!

Se flere bilder her

Foto: Riccardo Pravettoni & May Elin Aunli

 

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: