På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Super-Gabrielle

Gabrielle får det til! Hun fenger og alle synger med. Det var sommervarme og masse fans samlet på Sam Eydes. Jubelen levnet ingen tvil: Hun innfridde forventningene deres! Hit på hit fulgte og ingen ble glemt. Super-Gabrielle slo til igjen.

I 22 grader og solskinn entret bergensjenta Gabrielle scenen til stor jubel fra publikum. Fra første tone er stemningen satt, og hun leverte et forrykende energisk show fra scenen til stor glede for de fremmøtte både innenfor og utenfor gjerdene. Gabrielle er flink til å variere både de musikalske innslagene, som også inkluderte en egen versjon av Morten Abels' "Hodet over Vannet", og hun får god kontakt med sitt publikum.

Showet hennes er lydmessig veldig fengende og godt, og hun varierer både mellom instrumental melodier og sanger på sitt sjarmerende bergensk. Dette var i følge Gabrielle selv første gang hun var i Arendal, og Canal Streets publikum gjorde sitt til at hun følte seg velkommen. Avslutningsnummeret var kjempehit'en "Ring Meg" og fikk hele publikum til å synge med på refrenget.

Foto: Simen Samuelsen
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: