På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Takk!

Canal Street 2012 er historie. Og for en historie!

Det startet med et historisk flygelløft fra Hisøya til lille Torungen, og siden gikk det slag i slag. En fantastisk fyrkonsert med over 2000 publikummere satte standarden for resten av uka. Festivalsjefen gråt da Kjetil Bjørnstad og Kari Bremnes avsluttet med "Sommernatt ved fjorden", og kjenner vi ham rett har det vært flere gledestårer etter det. 

Det har vært mennesker, det har vært musikk, og vi tør påstå at vi jammen klarte å skape magi i år også. Opptil flere ganger til og med! Fyrjazzen er allerede nevnt. Nils Petter Molvær på kirkegården. Bestillingsverket. Bugge Wesseltoft, både alene og på jam. Lady Moscow og hundrevis av barn på Merdø. Street Parade i sol og i regn. Dampende dansing i Buen på Night Sessions. Et fantastisk transformert kulturhus! Inger Marie i Bakgården. Publikumsrekord på Knubben. Og vi kunne fortsatt... 

Festivalen har vært en suksess, og det er takket være veldig mange. Først og fremst takket være alle våre 250 frivillige som har jobbet entusiastisk og hardt både sent og tidlig. Nå kan dere slappe av og kose dere med minnene!

Tusen takk til våre flotte artister som kommer hit og gir av seg selv og skaper minner og vekker følelser. Takk til alle publikummere som kommer og gjør festen. Takk til sponsorer og støttespillere som vi er helt avhengige av. Takk til  værgudene!

Våre fotografer har fylt opp bildegalleriet vårt med veldig mange flotte bilder, gå inn og gjenopplev stemningen fra årets konserter. Se alle bilder her 

På gjensyn i 2013, vi håper å se dere alle på Canal Street igjen da.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: