På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Talenter og overraskelser på Night Sessions Torsdag

For en fabelaktig kveld! Det var stilige Hanne Kolstø som passet perfekt i den transformerte Buen! Monica Heldal holdt en nydelig konsert - åh hvilket fingerspill! Jah Ark Manifest kjørte reaggeajam mens folk hev seg ut i karibiske rytmer i det grønne psykedelia-landskapet på Kulturhuset. Og Amund Maarud kom! Han spilte forrykende for et dansende publikum på parketten i Store Torungen! Og hele tiden var stemningen i sommernatta høy!

Norges største talenter pluss en stor overraskelse preget denne pulserende varme sommernatta i Kulturhuset!

 Kvelden var lovende da vi ble lovet opptredener ved norges største talenter i sine respektive sjangere.

I den tropiske skogen på kulturhuset, startet kvelden med Hanne Kolstø med sin kompanjong. Hanne lager helt uovertruffen electropop, med looping , gitar, og sin helt spesielle, skjøre stemme.  Hanne fikk god kontakt med publikum, og flere mente at dette var det beste de hadde sett hele kvelden.

Monica Heldal fulgte opp sin Konsert fra hovedscenen, med en ny i storesalen på night session. Denne gangen hadde hun med seg et band opp på scenen. Bandet besto av Arendals egne stjerner, representert ved Ole ”Kelly” Kvamme, Tom Rudi Torjusen, Espen Larsen og Rasmus Solem. Folk satt og fulgte med da Monica sang seg inn i arendalsnatten, på en måte som gjorde at hun fikk seg en stor tilhengerskare.

Jah ark manifest satte tropeskogen i jamaicansk stemning, da deres DJ Jah Mason satte sitt turntable i gang. Tett dansing ble stikkordet denne kvelden. Nico D.  gikk på scenen og kjørte sitt show, et show og musikk som har gitt han og Jah Mason 1. plass på Hitlistene på Jamaica i 2009. Admiral P. kom etter hvert opp på scenen og arendalspublikummet svarte med å danse seg inn i natten.

Overraskelsen denne kvelden besto i at Amund Maarud med band, tok over scenen etter Monica Heldal i storesalen. De gav arendalspublikummet en strålende avsluttning, med sine fantastiskee låter. Konserten ble vannvittig intim og vi forsto at Amund Maarud takler både store utescener og intime innekonserter.

Torsdagkvelden ble en fantastisk opplevelse for de som var tilstede. Denne kvelden kommer vi til å huske!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: