På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

UnderStreet - håpefulle og fantastisk dyktige

Det mest ukjente kan ofte vær den største overraskelsen. Også i år imponerte de unge talenter på årets ”Understreet”.

I løpet av knappe to timer får man oppleve litt av hvert, om man beveger seg inn på ”Understreet”. Det er her de noenlunde uprøvde talenter får lov til å utfolde seg. Denne torsdagen kom mange av talentene fra Dahlske videregående. En slags talentskole for musikere kunne man fristes til å tro. Det var i hvert fall en god del talent blant de mange flotte presentasjonene

Især imponerte Thea Stapnes med sine ærlige tekster, flotte stemme og medrivende musikk. Hun fikk hele publikum til å svinge med, som en av de eneste. Det var hennes bror som hjalp til på trommene og han viste seg også å være litt av et talent med hele tre opptredener denne ettermiddagen.

Stian Stapnes var selv en av de to herrer i duoen PPD, hvor to trommesett utfordret det solmette publikum med et lydbilde, som kunnet passet inn med ”Supersilent” og Sigur Rós.

Ellers stod den på noen nyfortolkninger av gamle klassikere, nye sanger skrevet av de unge talenter og en ting skal de unge musikerne i hvert fall ha kredit for. Nemlig deres ærlighet. Både i tekst, musikk og utfoldelse så merker man deres oppriktige glede ved musikken. Litt mer øvelse og utvikling kan alle bruke, en ting er sikker ”Understreet” er et besøk verd om man tør se noe nytt og danne seg sin egen mening om det.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: