På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Vi digger publikum!

Gruppelederne fikk en svært hyggelig opplevelse i øsende regnvær på Kanalplassen i Arendal sentrum (St. Hansaften). Vi hadde en intern kakebakekonkurranse og delte ut rykende ferske godsaker og nytrykkede programmer for festivalen. Masse hyggelige mennesker ga oss en skikkelig kickstart når vi nå går løs på de siste ukene før Canal Street. Det blir mye jobb & moro! Les kakebeskrivelsen her!

Etter sigende er det uenighet om hvilke av kakene som vant.

Jazzfyr i søt drakt: Festivalleder Mats Aronsen hadde kreert et marsipankledd jazzfyr som rommet alskens herligheter. Det saftigste sukkerbrød var lagdelt med den mykeste fløtekrem med søte lag av røde bær mellom seg.

Fyr-au-chocolat: Anne-Karin Marcussen Møller  i serveringsgruppa sitt vakre relieff av Torungen fyr skjulte munnfuller med oboy-smakende herlig kake. En favoritt hos barna.

Canalcookies: Konferansier og forskningsansvarlige Hanne Juul hadde kunstferdig brukt silhuetten av fyret og dekorert de velsmakende kakene i blått og lilla. Satt pris på av små og store!

Konsertkaken: Lisa Berg-Hornnes i pressegruppa bidro med en hel konsert på bølgende, myk og saftig mørk sjokoladekake. Myke bamsemumspublikum overvar en konsert på den azurblå konsertscenen!

Boogiebrownies: Silje Hauglands syndige mørke ruter, hadde et musikalsk tilsnitt med g-nøkler, noter og stiliserte hodetelefoner som pynt.

Smagen e` som bagen. Det er umulig å kåre en vinner. Mon tro om dette ikke burde bli en tradisjon?

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: