På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

BarneStreet!

Guro von Germeten, Bare Barn Band, LidoLido, Good Time Charlie, barneparade, masse gøyale aktivieter og masse mer! BarneStreet er på sjette året og smeller til med Pang og moro og litt mystikk!

BarneStreet 2013.

BARN - MUSIKK - BEVEGELSE

BarneStreeet  2013 ønsker å gi barn og unge en god festivalfølelse gjennom  musikkopplevelser  og mulighet for lek og bevegelse både på Kanalplassen og på Buøya. Vi smeller festivalen i gang med en rytmisk parade, hvor de barna som ønsker å delta tar med egne rytmeinstrumenter og danser gjennom gatene sammen med BarebarnBand. Ved siden av BareBarnBand kan du på Kanalplassen oppleve Guro von Germeten og Good Time Charlie ” Nede på stasjonen”.

Bli med, så lager vi Kanalplassen til byens sirkusmanesje !
 Her kan du hoppe strikk! Kanskje du kan ”en måte” som du ønsker å vise og lære bort? Hoppe tau, sjonglere, gå på stylter eller prøve deg med noen triks i ” manesjen”, vise en dans eller noen kule ” moves”?
Eller kanskje du liker å klovne litt også ..
 Hvem vet… kanskje vi sammen kan klare å skape et lite sirkus i byen.!!??
På Buøya stiller vi med ulike leker og aktiviteter som kan være artig å bedrive når en ikke bader eller hører på Knut Elvik med BarebarnBand.

BarneStreet er blitt en hel egen festival inne i festivalen. Flere arrangementer hver dag under festivalen, en egen BarneStreet-base på Kanalplassen og egne t-skjorter markerer dette. Og en egen gruppe av barn og voksne som jobber med planlegging og gjennomføring av arrangementene. Til og med egne konferansierer og artistkontakter har BarneStreet.

 

ONSDAG: Bare Barn Band & Barneparaden åpner Canal Street!
Barneparaden & Åpningskonserten på Canal Street med elleville Bare Barn Band, - Det blir garantert gøyalt! Ta med rytmeinstrumenter, kle deg ut og bli med! Og så blir det konsert: Mye tull og tøys og nye og gamle , ukjente og kjente sanger som både store og små kan bli med å synge på. Bli med på en musikalsk reise Norge rundt med bil, båt, tog, luftballong og masse annet sammen med Dag Tynes, Leif Magnus Lilleaas, Ole Kelly Kvamme og Rasmus Solem. Åpningskonserten går av stabelen på Kanalplassen rett ved Pollen i hjertet av Arendal.
TORSDAG: GURO VON GERMETEN & Schwindelfrei orchestra
Guro von Germeten, "hun med det røde trekkspillet", hylles av store tyske aviser som det beste Norge har levert utover oljen, av Kongsberg Jazzfestival som en av de mest orginale artister i norsk og europeisk musikkliv, og av Bylarm som elektrisk, kraftfull og dramatisk. Hun leverer egenkomponerte låter i en smakfull og organisk miks av vintage jazz, balkanske takter, smektende popmelodier og lidenskapelige chansons. Guro har vært på Canal Street før og sjarmert oss i senk. I år kommer hun med hele sitt vidunderlige orkester…Både til BarneStreet og til ”VoksenStreet”!

TORSDAG: SYNNE SANDEN
er tilbake på Canal Street med nytt band og nytt album! Hun høster stadig knallkritikker
Synne Sanden ga nylig ut sitt andre album “Climbing The Rainbow”. Singelen “The King In My Kingdom” fra plata førte bl.a. til at Synne ble kåret som nr 2 i Urørt-finalen (NRK P3). Synne er 22 år fra Treungen og ga i 2012 ut sin debutplate “When Nobodys Around” til strålende kritikker i både inn- og utland. Med seg på platen hadde hun bl.a. med seg Mathias Eick, Moddi og Mathias Stubø samt Bugge Wesseltoft som produsent. Synnes musikk er en kryssning mellom elektronika og pop med direkte tekster og nære melodier som spinnes inn og ut gjennom et melodiøst, og til tider svevende lydlandskap.
 
TORSDAG: LIDOLIDO
20 år gammel og med bratt stigende karriere, allerede med et knippe hitlåter og et fantastisk album bak seg. LidoLido er et særegent fenomen på den norske musikkscenen, et lysende talent. 25. juli står han på Hovedscenen på Sam Eydesplass på vår populære familiekonsert! LidoLido opplevde i 2011 stor suksess og ble a-listet på P3 med låta Different, som ble en kjempehit. Den er hentet fra hans debutalbum, og ble faktisk den mest spilte låta på NRK Petre i 2011, foran stjerner som Adele & Bernhoft. Oppfølgeren Turn Up The Life feat. Yosef (MadCon) og Timbuktu, ble en enda større hit, mye grunnet opptreden på den tv-sendte Spellemannsprisutdelingen. LidoLido ble samme år valgt ut til å besøke den såkalte Stargate-skolen og høstet skryt av Stargate under oppholdet.
"LidoLido er det største talentet fra Norge på svært lang tid. Hans sound er fullstendig uptodate og fullstendig originalt”. (Tor Erik Hermansen/Stargate)

FREDAG: GOOD TIME CHARLIE - ”Nede på Stasjonen”
Et av Norges aller beste bluesband kommer til Canal Street med sitt feiende barneprogram ” Nede på stasjonen”. Det kommer nok til å bli kjempemoro på Kanalplassen denne fredagen.  I 1988 ga bandet ut sin første utgivelse, singelen «Davy Crockett», og har mange elleville barnekonserter på samvittigheten. Bandet har gitt ut totalt fire album. For albumet Mojo Energy, som ble gitt ut 8. september 2008, ble bandet nominert til Spellemannprisen 2008 i klassen blues. Platen ble hyllet av et samlet kritikerkorps.

LØRDAG: KNUT ELVIK & BARE BARN BAND (kl 16)
KNUT (alias Sjørøveren fra Merdø, lokal Cornelis Vreeswijk, Jeppe på Bjerget, byforteller m.v) – kjent fra utallige teateroppsetninger og syngespill i Arendalsområdet i de siste år. Denne glade bergenser vil nok vite å få publikum i stemning denne sommerettermiddagen på vakre Buøya, - sammen med elleville og folkekjære Bare Barn Band. BarneStreet – gjengen er også til stede med leker og aktiviteter for store og små utover ettermiddagen.

Alt dette som en forfriskende og leken opptakt til EGGUM & SIVERTSEN videre utover ettermiddagen på Buøya.


Dette blir GØY!


Hilsen
BarneStreet – gjengen
v/ Tone Winther (tlf 98662248) og Elin Christin Riebe (tlf 41240958)

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: