På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Bli en frivillig!

Du får en kjempehyggelig jobb med musikkopplevelser på kjøpet, festivalpass, avslag på billetter til venner og kjente, T-skjorter, frivilligfester og vi skal prøve å holde deg mett mens du jobber! Bli en av 250 personer som utgjør bærebjelken i Canal Street!

De intense festivaldagene i juli er preget av samhold, fellesskap, solidaritet, samarbeid, teamarbeid, kameratskap, latter og til og med tårer. Det er full guffe, det er hektisk og det er moro. Men alle frivillige er enige om at det er noe helt spesielt.

Så hvis du vil være med i denne flotte gjengen av folk så sleng deg med! Send en mail til frivillig@canalstreet.no da vel! 

Du kan velge å svette og bære scener sammen med riggegjengen, hvis du er typen som liker å ta i et tak og prøve litt muskler. Er du glad i folk kan du treffe hundrevis av dem når du serverer drikke på konsertene våre. Eller du kan være en av de trygge og sikre vaktene våre som ser til at alle kommer inn og alle kommer ut og at alt går pent for seg. Rigge, selge bonger, transportere artister, servere, holde vakt - vi trenger dine talenter!

Det er også mye sosialt. Vi har frivilligfester i løpet av året og kick-off-fest før festivalen. Se bilder her. Naturligvis vil du kunne gå på konserter, du vil kunne kjøpe billetter med gode avslag til venner og bekjente og du vil få to T-skjorter med Canal Street sin logo på. Særlig er den kvinnelige delen av Canal Street alltid spente på hva som blir årets farge. Hva blir fargen i 2013 mon tro? 

Vi er en gjeng som ønsker deg velkommen. Les mer om å jobbe som frivillig.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: