På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Bugge og Arendal Sessions - del 4

Del 4 av Pål Koren Pedersen sine betraktninger kommer her. Han forbereder seg til konsertene med følgende artister i Kulturhuset torsdag 25.juli kl 17.00: Mike Mainieri (US) - solo vibrafon / NORTHERN LIGHTS m Mike, Bugge, Bendik Hofset, Arild Andersen, Audun Kleive / Audun Kleive - solo, med gjest: Bugge Wesseltoft

Ny festivaldag, nye opplevelser! Jeg var ganske spent på hva dagen vil bringe når jeg etter endt arbeidsdag halset ned til kulturhuset, i håp om å få med meg noe av lydprøven til dagens Arendal Sessions. I dag er det den amerikanske vibrafonisten Michael Mainieri som står i sentrum. Først med en solokonsert, før han tar med seg Bugge, Bendik Hofset, Arild Andersen og Audun Kleive på scenen. Sammen utgjør de Northern Lights, et prosjekt som bærer samme navn som den strålende plata han gav ut med flere av de samme musikerne i 2006. Dette er en plate jeg er veldig glad i, så det er ikke fritt for at forventningene er store.

Ja da, jeg klarer å få med meg litt av lydprøvene. Dette blir bra! Vibrafon er et utrolig kult instrument, som både har perkusive egenskaper og det syngende uttrykket som gjør den lyrisk og drømmende. Og for et superlag som står her på scenen. Arendal Sessions har virkelig klart å gjøre byen til et jazzsentrum for noen dager.

Jeg håper minst like mange som i går kjenner sin besøkelsestid, dette blir en høydare!

Hilsen Pål Koren Pedersne
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: