På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Canal Street søker talenter!

Talentscenen Understreet har i år 5 års jubileum! Og vi lar bildet av Andrea Ettestøl i ASK tale for at talentscenen har hatt besøk av mange fine talenter disse årene. Slik blir det sikkert også i år: Vi søker unge talenter til årets scene!

UnderStreet er talentscenen for unge musikere i Agder og Telemark og arrangeres i år for femte gang. Scenen er et samarbeidsprosjekt mellom Canal Street, Sør-norsk jazzsenter, - samt Ungdommens kulturmønstring. Støttes også av Kulturkort for ungdom. UnderStreet har som målsetting å gi sørnorske talenter innen rytmisk musikk en mulighet til å vise seg frem i ”primetime” foran et publikum og en fagjury. Årets UnderStreet kan du oppleve på vår vakreste scene i bakgården på fagforeningens hus.

Dette er fjerde året vi arrangerer UnderStreet. Tidligere års deltakere har vært for eksempel Erlend Lehland sekstett, Ask og Machine Birds. Tidligere vinnere er Synne Sanden, Wango, Elly Marvellous og Mirage ensemble. Spredningen innen musikalske sjangere er bred.

Ved vurderingen vil det bli lagt vekt på:
Egenprodusert musikk, tekniske og improvisatoriske ferdigheter, kreativitet, originalitet og fremføring. Det vil bli kåret en vinner som får opptre på hovedscenen i 2014. Framførelsen på talentscenen vil vurderes og juryeres av en fagjury bestående av profesjonelle musikere og fagfolk innenfor musikkbransjen.

Vil du delta?
Da er du mellom 15 – 25, - og er bosatt på Sørlandet eller Telemark? Solist eller som band. Send 2-3 lydfiler og en kort presentasjon på mail til mats (a) canalstreet.no innen 01.07.2013
Merk med UNDERSTREET! For mer info sjekk www.canalstreet.no

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: