På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Depui

Lyden av det nye Sørlandet er stadig sterkere: Her kommer er en ung artist som setter landsdelen ytterligere på kartet, og som overøses med anmelderskryt. Låtene strømmer for tiden ut fra hans musikkverksted. Vi har den glede å presentere Depui fra Evje på sommerens festival.

Lidenskapelig i Tom Waits’ fotspor
Artisten Depui (Bent Ivar Depui Tversland fra Evje) gav ut det kritikerroste debutalbumet «Manhood» 17 august, - det har blitt utgitt i Norge, Tyskland og Kina. Anmelderne kaller Depui for en lidenskaplig låtskriver som behersker mange stilarter. Balladen ”King” ble listet høsten 2012, og ble spilt to mnd på riksdekkende Nrk P1 og resultatet ble intervju på Kveldsåpent, Nrk Sørlandet, spilling på Nitimen, Dagsrevyen osv. Låta ble spilt inn hos Thomas Wang (fra Arendal) i Urban Sound Studio i Oslo. Og blant musikerne som er med på vokal og hardingfele finner du Tuva Syvertsen, også kjent fra Stjernekamp og Valkyrien Allstars (og som altså skal spille fyrkonserten på Canal Street til sommeren).

Den nye besetningen til Depui har holdt det gåendes i ett års tid nå og har både spilt i fengsler, MC-klubber, Cafeer, Klubber og diverse festivaler i Norge. Tilbakemeldingen er alltid klar uansett om de spiller akustisk eller elektrisk. «For en innlevelse, intensitet og sårbarhet!!» Noen sier Depui med band kan minne om en blanding av Tom Waits og Johnny Cash på amfetamin.

Nå holder Depui på med sitt andre album «Queen of Mercy». Hvorav tittelsporet kom ut bare to mnd etter debut albumet ble utgitt. Singelen ble nylig anmeldt av Rune Slyngstad (Fevennen) som kalte sangen for en lidenskaplig ballade. Planen er å ferdigstille album nr 2 i Subsonic Society hos Vegard Sleipnes. Og deretter gi dette ut våren 2013. Depui sitt mål i 2013 er å komme seg til utlandet, og allerede med nylig lanering i Tyskland så ligger forholdene godt tilrette for artisten. Dette er begynnelsen på noe godt, sier Depui!

Mer Depui - info finner du på www.depuimusic.com

Queen of Mercy video på http://www.youtube.com/watch?v=mz0lDhcqG8c&list=UU-Rpjsqw1lbzafs8KiQ9QPA

King feat. Tuva Syvertsen video på http://www.youtube.com/watch?v=I2DSeSS0XQY&list=UU-Rpjsqw1lbzafs8KiQ9QPA&index=18

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: