På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

EGGUM og SIVERTSEN på Buøya!

Vi har sikret oss denne unike og utrolig folkekjære duoen til en spesiell konsert på Canal Street’s avslutningsdag lørdag 27. juli: Jubileumskonserten for Eydehavn 100 år!

Familiekonsert på ny vakker arena
Eydehavn fyller 100 år – og vi ble spurt av arrangementskomiteen om å lage selveste jublileumskonserten! Vi gleder oss og har lagt oss i selen for å snekre sammen et sterkt og bredt program som kan falle i smak hos de fleste.

Lørdag 27. juli fra kl. 16 – 19 på vår nye festivalarena Buøya!
Knut Elvik m/ venner og EGGUM & SIVERTSEN m/ band

To av våre mest kjente og kjære artister gjennom tre tiår, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen, har slått seg sammen under mottoet; sammen er vi i alle fall to - minst! Det garanterer for en heidundrende ”helaftens” konsert kompet av et solid backingband.

Eggum & Sivertsen dykker dypt i hverandres sangskatter og presenterer et program bestående av tidløse slagere. Faren for gjenhør med “Kjærlighetsvisa”, “På’an igjen”, “En natt forbi”, “Sommerfuggel i vinterland” og mange flere perler er overhengende. Passelige doser nytt materiale av så vel musikalsk som muntlig karakter kan også forventes!

Oppildnet av den enorme responsen på et knippe med konserter de to herrene gjennomførte i 2012, fortsetter de samarbeidet på noen utvalgte konserter i 2013. Canal Street er blant de heldige..

En konsert med disse to herrene er en fantastisk musikalsk reise i to kataloger av ypperste
merke. I tillegg besitter herrene en porsjon humor som få – om noen – av våre største humorister kan matche.

Besetning på Eydehavns- konserten 27. juli:
Halvdan Sivertsen, Gitar og sang, Jan Eggum, Gitar og sang, Rune Mathisen, Trommer
Trond-Viggo Solås, Bass, Håvar Bendiksen, Gitar.

Kjøp billett her


Som en forfriskende og leken opptakt til EGGUM & SIVERTSEN får store og små publikummere møte vår kjære:

KNUT ELVIK (alias Sjørøveren fra Merdø, lokal Cornelis Vreeswijk, Jeppe på Bjerget, byforteller m.v) – kjent fra utallige teateroppsetninger og syngespill i Arendalsområdet i de siste år. Denne glade bergenser vil nok vite å få publikum i stemning denne sommerettermiddagen på vakre Buøya, - sammen med sin faste musiker Rasmus Solem.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: