På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Få med deg tidenes lunsjkonsert!

I lille Arendal, på lille No9 kafe og platebar, skal Bugge Wesseltoft ha lunsjkonsert fredag 5.juli kl. 12.00. Bugge er en av Norges mest internasjonalt profilerte jazzartister. Dette er en oppvarming til den føljetongen av jazzkonserter som Bugge er artist-in-residence for under Canal Street i år. Det blir en kavalkade av perler med verdensstjerner og musikervenner av Bugge. En intimkonsert av dette kaliberet denne fredagen i juli kan vi på forhånd spå blir legendarisk! Ikke gå glipp av den!

 
Den fantastiske lunsjkonserten med Bugge Wesseltoft er en forsmak på hva vi har i vente under Canal Street sin store jazzsatsing: Arenal Sessions. . 

Vi er veldig stolte over at Bugge deler denne formiddagen med oss. Han er jo kjent både som pianist, komponist og produsent. Særlig kjent er han for innspillingene og konsertene med New Conception of Jazz. Han har spilt sammen med blant annet Jan Garbarek og Arild Andersen, og ellers stort sett ”alle” på jazzscenen. Bugge har fått tildelt tre Spellemannpriser. 

Han er en internasjonal kapasitet, men han er også en skikkelig grepa kar og en stor kunstner! Vi spår at denne intime lunsjkonserten blir en kombinasjon av koselig og storslagent! Han vil spille sammen med blant annet Espen Larsen (gitarist og kafeeier). Dette blir en opplevelse! 

Pass på - det kan bli fullt! 

 

Foto: (forside) Jarle Kavli Jørgensen
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: