På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Fantastisk åpningsdag

Vi presenterer Canal Street onsdag 24. juli: Elleville Barnestreet, svingende Jazzparade, Fyrjazz i 100, Talentscenen, utsøkt jazz på Arendal sessions, en magisk Kirkegårdskonsert og Night sessions inn i natta… Sjelden har åpningsdagen vært bedre!


Det ligger an til en deilig og spennende åpningsdag på festivalen, - en publikumsvennlig festivaldag med stort spenn og topp kvalitet! Vi anbefaler spesielt et dagspass denne dagen. 

CANAL STREET Onsdag 24. juli:

Kanalplassen kl 11 – Bare Barn Band og barn i skjønn forening drar i gang festivalen!

Arendal sentrum – Torvet til Poppes plass kl 12 - Street Parade m/Lillegaard Trad band
En av de aller mest populære festivalattraksjonene!

Poppes plass kl 13 - Indre Torungen brass – hyggelig brass på intim plass

Bakgården kl 14 - Talentscenen Understreet – unge talenter på unik arena

Lille Torungen fyr kl 16 - TUVA & VALKYRIEN ALLSTARS
En opplevelse og en klassiker i Canal Street – både båtturen, piknikstemningen og en spektakulær konsert med et band det virkelig spruter energi, musikalitet og entusiasme av!

Kulturhuset / Arendal sessions kl 17 – 20 Arild Andersen solo / Sidsel Endresen & Bugge Wesseltoft duo
Fremragende jazz – unike konserter!

Arendal kirkegård kl 21 BJØRN EIDSVÅG m band
En av Norges fineste kirkegårder, en helt spesiell stemning når mørket faller på, en artist og et band som er håndplukket for anledningen.

Kulturhuset Night Sessions kl 22 - 02:
Mirage  // Sandra Kolstad // Jamsession m Bugge Wesseltoft & Husbandet
Night Sessions ble en stor suksess i fjor, og vi følger opp…Det er definitivt her du bør avslutte den første festivaldagen. Jazz, elektronika, klubb, sessions.

BILLETTSALG Billettservice her: http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=canal+street
Ellers også billettsalg på Narvesen, Posten og 7 Eleven.


ARENDAL SESSIONS 2013 – hver dag under Canal Street
Arendal Sessions 2013 er en ”festival i festivalen”, - en egen del av Canal Street der utvalgte musikere inviteres til å bo og jobbe sammen i Arendal under festivalen, samt gi konserter for publikum og gi Masterclasses til publikum der de musiserer og holder foredrag om sine verk. Bugge Wesseltoft er kurator for prosjektet og Artist in Residence. Arendal Sessions er bygget rundt Wesseltofts nasjonale og internasjonale nettverk: Nana Vasconcelos (Brasil), Michael Mainieri (USA), Arild Andersen, Sidsel Endresen, Kirsten Bråthen Berg, Bendik Hofseth og Audun Kleive! Dessuten Joe Claussell (USA), Ilhan Ersahin (USA/Tyrkia), Frode Alnæs, Andreas Bye, Marius Reksjø og Erik Holm. Og sammen med vårt eget husband med Espen Larsen, Tom Rudi Torjussen, Rasmus Solem og Ole Kelly Kvamme.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: