På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Frivillig KickOff!

Onsdag smeller vi i gang årets Frivillig - satsing på Canal Street med det årlige Kick Off - partyet - denne gangen på den nye No9 - kafeen. Alle gamle og nye frivillige er velkomne! Kjenner du noen som gjerne vil være med så ta dem med da vel!

Kick Off onsdag 10. juli fra kl. 1930 på No9!
Alle frivillige er velkommen til party med mingling, info, moro, musikk, og nye og gamle venner. Kom å få deg en Frivillig - T-skjorte: Årets farge er ORANGE. Supert å se den mest mulig i byen i de nærmeste ukene...!


De frivillige er festivalens blod
Canal Street kan på ingen måte klare seg uten alle våre frivillige! Og det merkes i festivalen - som preges av frivilliges entusiasme og humør. Ja hele byen preges av Canal Strees gode frivillig - ånd!

Se bildene fra kick off i fjor

Liker du å jobbe i team - treffe nye mennesker - ha det gøyalt - høre musikk ??? Da er jo dette definitivt noe for deg!

Det å være frivillig er et givende arbeid som gir mye glede, fantastiske musikkopplevelser og en god følelse av fellesskap pluss en masse gode venner på kjøpet. Historiene om hva Canal Street gir de frivillige er mange. En rekke tilflyttere har kommentert at dette var deres innfallsport til å bli kjent med byen og menneskene som bor her. Andre melder at dette gir mulighet til å møte nye mennesker og ulike typer mennesker.

 Vi er en gjeng på over 250 mennesker som jobber og sliter og ler og gråter sammen i en uke hver sommer.  Så hvis du vil være med å bygge en musikkscene, ønske publikum velkommen som vakt eller servere et tørst publikum forfriskninger, så ta kontakt.Som frivillig får du en rekke goder: Festivalpass, T-skjorte, rabatt på billetter til venner og kjente (må bestilles før 15. juli), Kick-off-fest 10.juli, reduserte priser på servering og du vil være mett mens du jobber.

 

 

Sleng deg med sammen med oss i perioden 24. - 27. juli!

Vennlig hilsen oss i Canal Street
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: