På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Gi deg selv et pusterom med Organic Workshop

Vil du oppleve noe helt spesielt? Kl. 13.00 på Kulturhuset! Organic Workshop med Nana Vasconselos, en av verdens beste perkusjonister. Han vil bruke trommer til å gi folk en folk en kombinasjon av opplevelse og meditasjon. Effekten er fredfullhet og gruppefølelse. Folk som sier at workshopene har nærmest terapeutisk effekt! Unn deg en opplevelse utenom det vanlige!

Nana Vasconcelos framfører også sin Organic Workshop. En opplevelsesworkshop der sanselighet, felleskapsfølelse og det å være en del av noe større står i sentrum. Alle voksne i Arendal er inviteres til å være med. musikalske ferdigheter er ikke nødvendig. Nana er nettopp utnevnt til æresborger i hjembyen Recife(Brasil) der han i februar dirigerte 3000 trommeslagere under karnevalet. Dette blir garantert en stor opplevelse!
Photo: Vil du oppleve noe helt spesielt? Kl. 13.00 på Kulturhuset! Organic Workshop med Nana Vasconselos, en av verdens beste perkusjonister. Han vil bruke trommer til å gi folk en folk en kombinasjon av opplevelse og meditasjon. Effekten er fredfullhet og gruppefølelse. Folk som sier at workshopene har nærmest terapeutisk effekt! Unn deg en opplevelse utenom det vanlige!Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: