På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Jonas Alaska endelig tilbake!

Jonas Alaska tilbake på Canal Street! Endelig, sier vi. Med ny, suksessfull plate i bagasjen, stjerneanmeldelser og fulle hus landet rundt. Jonas har allerede rukket å bli en garvet artist, samtidig fortsatt en ung mann og et kjempetalent! Og så er han litt ”vår” da – Canal Street var først ute med å presentere Jonas for det norske folk, så å si, - for snart fire år siden.

Canal Street ønsker velkommen til Jonas Alaska – ”in concert” – som selveste avslutningskonserten lørdag 27. juli på Arendal kulturhus. Det blir en stor stund!

Det er to år siden Jonas Alaska dukket opp på den norske musikkscenen, tilsynelatende fra ingenting, og på rekordtid fikk sitt store gjennombrudd i Norge. Debutalbumet "Jonas Alaska" fikk en strålende mottagelse, både blant anmeldere og publikum og har for lengst passert gullstatus (15 000 solgte album). Dagbladet skrev i sin anmeldelse av albumet: ”Følelsen av å høre et låtskrivertalent som har noe stort på gang - og som blir en stund." Suksessen ble toppet med hele tre nominasjoner, samt en velfortjent tildeling av Spellemannprisen for "Årets nykommer og Gramostipend" 2011.

Nylig slapp Alaska oppfølgeralbumet: "If Only As A Ghost" til strålende kritikker i Norge. På dette albumet har den legendariske låtskriveren og gitarhelten, Kjartan Kristiansen (Dumdum boys, Stein Torleif Bjella) sittet i produsentstolen. Albumet ble spilt inn i Kristiansens sommerhus i Grums inne i de svenske skoger.

Første smakebit, singelen "I Saw You Kid" har hatt stor suksess på i Norge, og andre låt ut er tittelsporet If Only As A Ghost, som Jonas spilte på Senkveld.
Jonas har blitt fremhevet for sin bemerkelsesverdige evne for å fortelle historier gjennom tekstene sine. På det nye albumet fokuserer han enda mer på å bringe historiene nærmere lytterne, og i samarbeid med produsent Kristiansen kommer dette talentet virkelig til sin rett.

Om Jonas Alaska:
Født 1988 i Åmli, Aust Agder. Har sluppet to album, det selvtitulerte debutalbumet 2011, og If Only As A Ghost i 2013.
Har spilt på bortimot samtlige av Norges store og små musikkfestivaler, deriblant Øyafestivalen to år på rad. Vant Spellemannprisen for Årets nykommer og Gramostipend i 2011.
Jonas har også sluppet album og turnert i Danmark med stor suksess.


Mer info, video og lytting – www.jonasalaska.com


Anmeldelser:  ”If Only As A Ghost” Jonas Alaska

5/6
- Dagbladet
    ”Norges nye folkyndling stråler om kapp med vårsola” – Torgrim Øyre
http://www.dagbladet.no/2013/02/28/kultur/musikk/musikkanmeldelser/anmeldelser/pop/25973126/
- Gaffa
”Dette er et album man setter på når man har fri og bare går rundt i sola og ser på mennesker. Eller når sola har gått ned og man sitter ute i sommervarmen og drikker vin og snakker dypt om livet.” – Lene Næss
- NRK P3
”Jonas Alaskas andrealbum stråler av musikalsk selvsikkerhet og tekstforfatteri av høy klasse” – Jørgen Hegstad http://p3.no/musikk/sjelsikker-alaska/
- Adresseavisen
”Det er også pophåndverk av høy klasse, det er smekkfullt av sjarm og har sterke refrenger med bred appell. Sekstitallsmusikk kan fortsatt klinge friskt” – Trygve Lundemo
       http://www.adressa.no/kultur/musikk/musikkanmeldelser/article7179453.ece
- Stavanger Aftenblad
”…sunget så slentrende naturlig som bare en stor vokalist er i stand til” – Geir Flatøe
- Fædrelandsvennen
”Han tar oss med på en reise utenom det vanlige” – Rune Slyngstad
Romerikes Blad
”Bunnsolid oppfølger" - Torstein Davidsen
- Sunnmørsposten
 ”En drivende god oppfølger, som nok vil gi Jonas enda stødigere fotfeste som artist"

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: