På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

LidoLido

20 år gammel og med bratt stigende karriere, allerede med et knippe hitlåter og et fantastisk album bak seg. LidoLido er et særegent fenomen på den norske musikkscenen, et erklært lysende talent. 24. juli står han på Hovedscenen på Sam Eydesplass på vår populære familiekonsert!20 år gammel og med bratt stigende karriere, allerede med et knippe hitlåter og et fantastisk album bak seg. LidoLido er et særegent fenomen på den norske musikkscenen, et erklært lysende talent. 24. juli står han på Hovedscenen på Sam Eydesplass på vår populære familiekonsert!


Det største talentet i norsk hiphop / pop
"LidoLido er det største talentet fra Norge på svært lang tid. Hans sound er fullstendig uptodate og fullstendig originalt”. (Tor Erik Hermansen/Stargate)

Etter å ha gitt ut en rekke mixtapes på egenhånd og imponert bransje og publikum på Bylarm og SXSW i Austin, signerte LidoLido med Universal Music Norge i 2011. 19 år gamle Peder Losnegård fra Haugesund begynte å spille trommer allerede som toåring og behersker i tilegg piano og gitar. LidoLido vokste opp med en far som er dirigent for et gospel-kor og fikk en musikalsk oppvekst få andre i Norge kan matche.

Peders møte med en utvekslingsstudent fra USA vekket hans interesse for hip hop kulturen og denne musikken ligger hans hjerte nærmest. Men den unge rapperen/sangeren/produsenten har allerede utviklet et eget sound, hvor han også har latt seg inspirere av andre sjangere.

LidoLido opplevde i 2011 stor suksess og ble a-listet på P3 med låta Different, som ble en kjempehit. Den er hentet fra hans debutalbum, og ble faktisk den mest spilte låta på NRK Petre i 2011, foran stjerner som Adele & Bernhoft. Oppfølgeren Turn Up The Life feat. Yosef (MadCon) og Timbuktu, ble en enda større hit, mye grunnet opptreden på den tv-sendte Spellemannsprisutdelingen. LidoLido ble samme år valgt ut til å besøke den såkalte Stargate-skolen og høstet skryt av Stargate under oppholdet.

3. februar 2012 gav han ut sitt debutalbum Pretty girls and grey sweaters på Universal Music, som fikk mye oppmerksomhet hos et usedvanlig bredt publikum. LidoLido produserte selv hele albumet, som inneholdt gjester som Little Steven, Jarle Bernhoft, Timbuktu, Yosef fra Madcon og Ole Edvard Antonsen. Albumet solgte til norsk platina, og høstet fantastiske kritikker i riksemedia. VG & Dagbladets anmeldere ga albumet 5 på terningen, mens Aftenposten ga terningkast 6!

7. mars hadde LidoLido premiere på sin nye singel Sleeping On My Piano på P3, til fantastiske tilbakemeldinger. Låten er annerledes enn de tidligere hit-singlene, nesten en ballade, med et litt voksnere, melakolsk og mørkere og “større” lydbilde. Og nye sanger og potensielle hits er på gang, ifølge rykter… Følg med!

Kjøp billett her

 

Mer info, video og musikk på http://lidolido.no/


HVEM VIL VARME OPP FOR LIDO LIDO PÅ SAM EYDES PLASS?
Familiekonserten på vår hovedscene samler flere tusen elleville barn, ungdom og voksne. I fjor varmet Tromøyjentene i ukulele-trioen Humming Hearts opp for Gabrielle/Admiral P.

Hvem skal bli årets support-artist?

Vi leter etter talenter på Sørlandet som kan passe som support for LidoLido. Interesserte kan melde seg, vi vil avholde auditions, følge med på UKM fylkesfinale osv… Dette blir spennende!
Det vil være en supersjanse til å vise seg fram for et stort publikum og i en kul sammenhen
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: