På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Nightsessions fredag

Groovy soul, unge talenter, balkanbeats og selvfølgelig husbandet på Nightsessions fredag kveld.

Bare noen meter fra Bigbangs stadionrock fikk man fredag kveld oppleve Rebecca Maeland, også kalt sørlandets Souldronning. Rett fra Grenis gitarsoloer og splitthopp var det litt av et sceneskifte inn til intime Buen. Mange hadde funnet veien hit, og de fikk en veldig fin konsert. Rebecca Maeland hadde med seg fullt band på scenen, med to kordamer, trompet, trombone, bass og trommer. Ektefølt soul med innslag av hip-hop ble godt mottatt av publikum, og mange kastet seg ut i groovy dans foran scenen.

I Store Torungen var det Sarah Fullerton som åpnet jamscenen. Sammen med Rebecca Maeland og sin veldig flinke gitarist fikk vi høre Esperanza Spaldings nydelige Precious, men også låter som Fullerton har laget selv. En uten tvil talentfull sanger som vi nok kommer til å se på Canal Street scenen igjen.

Dansknorske Megafon holdt en knallkonsert på Kanalplassen tidligere i dag, men hadde fremdeles litt krutt igjen, og ga oss tre låter i sin kjente balkanstil. Som på Kanalplassen tidligere på dagen var det vanskelig å sitte stille, og mange kastet seg ut i heftig rytmedans både foran scenen og rundt om i Store Torungen.

Deler av husbandet måtte hvile ut etter et par heftige kvelder på jammen, uten at det gjorde noe særlig med stemningen. Aldri en jam uten en Stevie Wonder låt eller to, og når vi hadde fått det , anført av Rasmus Solem og Rebecca Mealand kunne vi tusle hjem i natten, slitne etter en heftig men minnerik festivalfredag.

Foto: Simen Samuelsen
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: