På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Ruby Red & the Moonshine Brothers

Vi har den glede å presentere et seksmanns countryband med medlemmer frå fem ulike kommuner på Agder! I bandet spiller ett ektepar, ett søskenpar og to som heter Mats. Litt trivielle artigheter der, som de selv sier. Men når de spiller, kan både en bestefar på 87 og en ungfole på 9 høre på, og vi tror musikken faller i smak hos begge.Ruby Red & the Moonshine Brothers består av seks sørlendinger som hausten 2011 kom sammen i Oslo for å spille countrypop med ein twist av hardingfele. Bandet tek utgangspunkt i alt frå halshoggingssoger frå Setesdal via epleslang i Vennesla til grubling under eit tre. Det musikalske uttrykket er amerikansk, men likevel har musikken ein norsk bygdeklang over seg.

Musikken til Ruby Red & the Moonshine Brothers kjenner ingen aldersgrenser. Kanskje har det ein samanheng med at bandmedlemmene skulle ynskje dei budde på ein ranch eller ei seter for 100 år sidan, samstundes med at den gjennomsnittlege alderen i bandet er 22,5 år.

Det siste året har bandet spelt mykje saman og opparbeidd seg eit stort repertoar med eigekomponert materiale, og det har blitt fleire konsertar i Oslo og rundt om på Sørlandet.

I bandet spelar:
Marte Herwell – vokal
Nicolai Herwell – akustisk gitar, vokal
Mats William Wennerberg – elektrisk gitar, vokal
Johanne Flottorp – hardingfele
Tobias Flottorp – bass
Mats Jakob Nesmann – trommer

Mer info, video og lytting - http://www.nrk.no/urort/Artist/rubyred/default.aspx
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: