På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Sandra Kolstad

Elektronika, pop og avantgarde Vårt fjerde slipp for 2013 er en ung, fremadstormende artist fra Oslo: Sandra Kolstad. Elektronika, pop og avantgarde i en herlig blanding. Hennes andre album (Nothing Lasts) Forever kom nettopp på 4.plass over årets beste album hos musikkmagasinet Gaffa. Sandra setter Night Sessions på hodet onsdag 24.juli!


Elektronika, pop og avantgarde

Etter den kritikerroste debuten CRUX fra 2011 er hun allerede klar med oppfølgeren (Nothing Lasts) Forever – som har høstet sterke kritikker av en samlet musikkpresse. Med dette albumet byr Kolstad denne gangen på et konseptalbum, med vann som estetisk og konseptuelt utgangspunkt for tekst og komposisjon. Tematisk er hun opptatt av vår hang til å ønske det evige, mens vi hele tiden vet at det er det eneste umulige. Første spor forteller oss at det første bedraget er "the unchangable" - men samtidig den første garantien for "meaningful action" - nemlig å innse at det eneste uforanderlige er det foranderlige.

Den sterke låta The Well (We Will Change It All) er playlistet på P3, og nå også publisert på youtube i en nydelig videoversjon.

Kolstad oppfordrer gjennomgående til å bryte med det etablerte, søke nye stier, som i låta Discovery, hvor hun synger: "We Don't Want Your Certitude Nor Your Peace, All We Want Is These Days Of Discoveries". Og det er akkurat det hun selv gjør på denne plata: Hun våger mer og hun viser mer. Hun er lysere enn på forrige plate CRUX, men også mørkere. Er både mer personlig, mer poetisk,  men også mer politisk. Sjangermessig jobber hun også bredere: Albumet krever å få bevege seg i flere retninger. Pop, hip-hop, new wave, dubstep og disco.

Både plata og låtene har alle paranteser i titlene. Parantesene representerer en tvetydighet, noe paradoksalt, en motstand mot det ensidige og enkle. Det dystre, det dansante, det underbevisste, det konstruerte, på samme tid mørke og lys, på samme tid pop og avantgarde. På samme tid hardt som is, flytende som vann.

Sterk live-artist
De som har sett Sandra Kolstad live, vet at hun ikke sparer på energien - som hun retter mot sitt stadig voksende publikum. Se opp Sørlandet!

Ny video og mer info finner du på www.sandrakolstad.com

The Well (We Will Change It All) http://www.youtube.com/watch?v=Nh13mu98aCE
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: