På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Strålende festivalåpning

For en fantastisk start på barnas egen festival i festivalen! Det var tidenes oppmøte da over 100 små og store festivalglade danset gjennom Arendals solfylte gater. Anført av Bare Barn Band-sjef Dag Tynes – med ropert for anledningen - marsjerte vi i gatene med sang og dans mot Kanalplassen

For det er naturligvis ingen BarneStreet uten vårt eget superpopulære Bare Barn Band, med nevnte Dag Tynes, Rasmus Solem, Ole Kelly Kvamme og Leif Magnus Lilleaas! Ikke tvil om at forventningene var høye blant hundre småtroll: Det sydet i trappene og da Ballongsangen kom i gang lettet både små og store. Hode, skulder, kne og tå fikk opp pulsen og Leif Magnus anførte i det lengste elefanttoget vi noensinne har sett i Arendal.

Den gode stemningen fortsatte etter konserten da hele plassen ble omgjort til en stor lekeplass med stylter, hoppetau, ballkasting, utkledning, rockeringer og sirkus. BarneStreet vil ha base på Kanalplassen under hele festivalen, og her kan alle komme og leke - helt gratis.

Om barneparaden samlet mange, samlet StreetParade enda flere, både av musikanter og skuelystne. Gatene var fulle, solen brant og musikken fikk det til å svinge slik at hele byen fikk den rette fetsivalstemningen! Nå er vi i gang – Canal Street 2013: Mennesker, musikk, magi!

Hilsen Lisa og Hilvi :-)

Se flere bilder fra BarneStreet her

Se flere bilder fra Street Parade her

 

 

 

 

Foto: May Elin Aunli
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: