På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Superhyggelig avslutningsdag!

Det blir en nydelig avslutningslørdag for små og store: Brasilianske Nana Vasconcelos med trommeworkshop på Kulturhuset, piknik og familiekonsert på vakre Buøya med Eggum & Sivertsen, Jonas Alaska i storform på Kulturhuset og en avslutningsnatt for sjela!


Vi lander denne avslutningsdagen med et nydelig program for store og små: Vi inviterer alle til tromme- og perkusjonsworkshop på kulturhuset med legendariske NANA VASCONCELOS (har spilt med Jan Garbarek, bl.a) før vi drar på piknik på vakre Buøya for en deilig familiekonsert – først med Knut Elvik & Bare Barn Band og deretter konsert med Jan Eggum & Halvdan Sivertsen band! Det blir garantert folksomt! Her kan man bade og kose seg med mat, drikke og musikk i ettermiddagssola… Jonas Alaska innleder avslutningskvelden på Kulturhuset med sitt eminente band, før Depuis, Tenderleaves og Husbandet tar deg med inn i natta…

Dagspass denne dagen gir deg utrolig mye for pengene. 


CANAL STREET lørdag 27. juli

Kanalplassen kl 13 – Nana Vasconcelos (Brasil) & 100 lokale trommeslagere – Organic Workshop

Buøya / Eydehavn kl 16 - 19: Knut Elvik & Bare Barn Band // EGGUM & SIVERTSEN m band

Kulturhuset / Arendal sessions kl 21: JONAS ALASKA m band

Kulturhuset Night Sessions kl 2230 - 02: Depui // Tenderleaves // Jamsession m Husbandet. Night Sessions ble en stor suksess i fjor, og vi følger opp…Det er definitivt her du bør avslutte festivaldagen. Folkrock, Jazz, elektronika, klubb, sessions.

BILLETTSALG Billettservice her:
Ellers også billettsalg på Narvesen, Posten og 7 Eleven.


ARENDAL SESSIONS 2013 – hver dag under Canal Street
Arendal Sessions 2013 er en ”festival i festivalen”, - en egen del av Canal Street der utvalgte musikere inviteres til å bo og jobbe sammen i Arendal under festivalen, samt gi konserter for publikum og masterclass/kurs for studenter. Bugge Wesseltoft er kurator for prosjektet og Artist in Residence. Arendal Sessions er bygget rundt Wesseltofts nasjonale og internasjonale nettverk: Nana Vasconcelos (Brasil), Michael Mainieri (USA), Arild Andersen, Sidsel Endresen, Kirsten Bråthen Berg, Bendik Hofseth og Audun Kleive! Dessuten Joe Claussell (USA), Erik Truffaz (Frankrike), Ilhan Ersahin (USA/Tyrkia), Frode Alnæs, Andreas Bye, Marius Reksjø og Erik Holm. Og sammen med vårt eget husband med Espen Larsen, Tom Rudi Torjussen, Rasmus Solem og Ole Kelly Kvamme.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: