På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Supertøffe Night Session DJs

Også i år blir det Backstage Bar & Grill! Hver kveld vil det være DJ-bar ute på Night Session foran Kulturhuset! Nyt sommernatten til rytmene, dans og ha det knallgøy. Vi har fått DJer av ypperste klasse til å lose dere gjennom natten!

Night Session DJer ledes an av Thomas Ace Larsen. Han er kjent for å ha vært en av lederne for den legendariske "Festival BARbaROCKA",  DJ i rockebaren på Hove og leder i Turbojugend Arendal. Han vil stå for funky disco og 60-talls britpop! 

 

ONSDAG 24. juli

Kjetil Christensen (DJ Line-up) er kjent for DJ-virksomhet i hovedstaden. Han spiller soul, funk, rock og punk/ska (The clash, The Specials, The Selekter, Bad Manners osv). Spiller for tiden på Dattera til Hagen, Rebell og Bar Babylon i Oslo. Har i tillegg spilt på Parkteateret, Blå, Nomaden, Cosmopolite, Cafe Sør, Betong, Kunstnernes Hus, Soria Moria, Fru Hagen, Crowbar og en mengde andre.Det ansporer til Rolling Stones og rock! Rått blir det! 

TORSDAG 25. juli

Kaare Gill Øyen er ikke i tvil! Her blir det Rock`n Roll Party! Kaare GØYen har drevet legendariske plasser Oslo som Funhouse, Padda og SB 23. Her har han booket band samt vært DJ i tillegg til å ha snurret skiver på bla Unholy, Amplifier, Sosialen og Nylon. Han er stor fan av Scandi-rock, Iggy Pop, David Bowie. Kaare rulet Backstage Bar & Grill også i fjor! Da vet dere at dette blir bra! Thomas Ace Larsen spiller også da! 

FREDAG 26. juli

Geir Emanulsen kommer til å gi en uforglemmelig kveld til Canal Street sitt publikum. Det forstår dere når vi klipper fra Wikipedia: Han (Geir Emanuelsen) startet sin musikalske karrière i Arendal med Heavy metal / rock bandet Theo (oppkalt etter trommeslageren Stig Theo Eriksen). Theo ga ut et musikkalbum, LP'en The Good, the Bad, and the Ugly på Veps Musikk plateselskap i 1988. Bandet ble oppløst i 1989 / 1990, og to av medlemmene dannet kort tid senere bandet Clawfinger. Geir Emanuelsen har tidligere vært med i Go-Go Gorilla (med Alex Rosén), Dixie Ramblers og Howlin' Pimp-O-Negros. Nå spiller han i The Beat Tornados som han var med å starte i 1995, de har gitt ut flere album med meget bra anmeldelser. Trenger vi å si mer? 

LØRDAG 27. juli 

Fred Audun Ellefsen vil glede oss alle. Han har blant annet turnert Norge med en landsdekkende Ramones tribute, spilt på Rockefeller og gitt ut plate. Han var også vokalist i Tvedestrandsbandet The Feebles, samt varmet opp for Backstreet girls. Denne kvelden blir det en soulig blanding av soul og rock`n roll. Ike & Tina, Otis Rediding, Wilson Pickett og Solomon Burke for å nevne noe.Dette tar av! Thomas Ace Larsen bidrar sterkt også denne kvelden! 

 

Som dere skjønner blir det pulserende sommerkvelder som gjør at en konsertkveld vil ende i et Nachspill av de store! Sommernatta er lang og vi følger dere hele veien! 

Bilde: Linda Christensen / Tegning: Tore Knutsen
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: