På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Ta dampbåten "Børøysund" til konsert på Buøya!

Lørdag 28. juli er det stor jubileumskonsert med Eggum og Sivertsen på Buøya. Det er opptreden av Knut Elvik og gjøglerier for barna i forkant. Hvorfor ikke gjøre det til en totalopplevelse ved å at den vakre dampbåten "Børøysund" fra Arendal til Buøya som transport til konserten!

Buøya blir en flott og naturskjønn ramme for en hyggelig konsert med Eggum og Sivertsen. Men i samarbeid med Norsk Veteranskibsklubb har du muligheten til å gjøre dette til en fantastisk dag. Ikke bare konserten, men reisen kan også bli en opplevelse! Båten er som et smykke på vannet og den sørlandske idyllen vil gjøre at dagen blir en opplevelse av de store. 

"Børøysund" ble bygget i 1908, og er i full vigør takket være Norsk Veteranskibsklubb. Skipet har en særegen atmosfære og er en perfekt start på en hyggelig ettermiddag og kveld. Det er noe vakkert i at skibet - for vi må kalle det et skib - er noen år eldre enn Eydehavn som tross alt runder 100 år! Det er mye interessant historie knyttet til dette dampskipet, så ta gjerne en titt på Norsk Vetereanskibsklubb sine hjemmesider.

Lørdag 28.juli er avgangen fra Arendal sentrum til Eydehav kl. 14.15, ankomst Eydehavn kl.15.15.

Retur fra Eydehavn er kl. 19.30 og ankomst Arendal sentrum er 20.30. (Det vil si at du akkurat rekker Jonas Alaska sin avlutningskonsert på Kulturhuset!

 Avgangen vil være fra Hotellekaia i Arendal. Prisen er kun 100 kroner per person hver vei (det vil si 200 kroner tur -retur) og billettsalget foregår på kaia fra kl. 10.00. Det er bare å møte opp. Det vil også være mulig å få kjøpt billetter fra Festivalkontoret. Men vokt dere, for det kan bli fullt og det er førstemann til mølla! 

Få mer innblikk her: 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: