På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Talentscenen Understreet er klar!

Da er deltakerne på Talentscenen Understreet klare! De representerer et bredt sjangerspekter og alle de tre fylkene med Agder og Telemark. Kvaliteten er som vanlig høy og stemningen i Bakgården blir topp! Dette skal bli svært spennende:


Ambitus fra Lillesand deltar på Understreet også i år

Bakgården Onsdag 24. juli kl. 14 – 16

Felix & Buzz – elektropop – Åmli/Arendal/Gristad

LYS – pop/folk band -  (Åmli)

Scarlet Sea Elisabeth Hald Madsen (16 år) (vokal, og gitar) og Torstein Hamran (17 år) (gitar, piano og bass) – Grimstad  – singer / songwriter

Simen Rem - gitar, sang (Arendal / Notodden) – singer/songwriter, rock m.v

 

Bakgården Torsdag 25. juli kl. 14 – 16

Kill Basa – rock – Arendal

Jørgen Bordal Andersen – beatboxing - Risør

- Simen Omland  ”Stred” – rap – Skien

- Ida Christine Stein – alternative pop – Kristiansand

Ambitus – funk / jazz band (deltok også i 2012) –( Lillesand )

 

UnderStreet er talentscenen for unge musikere i Agder og Telemark og arrangeres i år for femte gang. Scenen er et samarbeidsprosjekt mellom Canal Street, Sør-norsk jazzsenter, - samt Ungdommens kulturmønstring. Støttes også av Kulturkort for ungdom. UnderStreet har som målsetting å gi sørnorske talenter innen rytmisk musikk en mulighet til å vise seg frem i ”primetime” foran et publikum og en fagjury. Årets UnderStreet kan du oppleve på vår vakreste scene i Bakgården på fagforeningens hus.

Dette er 5. året vi arrangerer UnderStreet. Tidligere års deltakere har vært for eksempel Erlend Lehland sekstett, Ask og Machine Birds. Tidligere vinnere er Synne Sanden, Wango, Elly Marvellous og Mirage ensemble. Spredningen innen musikalske sjangere er bred.

Ved vurderingen vil det bli lagt vekt på:
Egenprodusert musikk, tekniske og improvisatoriske ferdigheter, kreativitet, originalitet og fremføring. Det vil bli kåret en vinner som får opptre på Canal Street i 2014. Framførelsen på talentscenen vil vurderes og juryeres av en fagjury bestående av profesjonelle musikere og fagfolk innenfor musikkbransjen.

Juryen:
Liv Stoveland (sanger og lærer Dahlske videregående skole), Espen Larsen, gitarist/komponist og innehaver av musikk/kaffebaren No9, og Rasmus Solem, musiker og produsent.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: