På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Tenderleaves!

Episk og storslagen popmusikk fra Kristiansand: Lyden av norsk musikk fra Sørlandet er etter hvert så sterk at vi nærmest kan snakke om en bølge. Flere av disse artistene har vi selvsagt sikret oss, og de vil bidra til å prege Canal Street 2013.

Vi har allerede meldt om Synne Sanden, - og flere vil komme. Her har dere et band som setter landsdelen ytterligere på kartet, og som overøses med anmelderskryt. Men som først og fremst lager og fremfører uendelig vakker musikk! Gled dere!

Tenderleaves er Even Øygarden og Geir Kongshaug fra Kristiansand. Even og Geir har skrevet musikk og spilt sammen i 12 år. De har låst seg inne og produsert låter av verdensklasse, uten å tenke på publikum. Før de siste årene. Oppturen etter endt plateslippturnè våren
2011 var så sterk at Tenderleaves returnerte til Kristiansand med nye låter i ryggsekken. Disse
finner du på deres nye album  Follow the Trail.

Den selvtitulerte debutplaten fra 2010, smeltet flere anmelderhjerter fullstendig. Med oppfølgeren tar Tenderleaves steget videre og leverer et av platehøstens sterkeste album.

Sammen med et stjernelag av musikere har de prestert å skape et helstøpt og vakkert album få artister forunt i 2012. Et album som musikalsk beveger seg i grenselandet mellom The Smiths eufori og grandios låtskiverkunst à la Nick Drake, samt sterke referanser til gullalderen innen populærmusikk, - sent 60- og tidlig 70-tallet.

Heftige temaer
”Krystallnatten i 1938. Andre verdenskrig. Den omstridte amerikanske fangeleiren ved Guantanamo
Bay på Cuba. Blytunge temaer, som alle bearbeides på Tenderleaves' nye album, "Follow the Trail"

Det handler ikke bare om krig og faenskap på "Follow the Trail". Det handler også om sjel. Blant annet om å beholde bandets egen.” Jan Frantzen, FVN.

mer info på http://www.facebook.com/tenderleaves
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: