På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Vi lager trivsel og hygge!

Vårt mål er at alle skal ha en magisk, jill, hyggelig og koselig festival! Både publikum, sponsorer og de frivillige! Det jobber vi knallhardt for! Det nyeste tilskuddet er "Trivselsgruppa". Stødig ledet av Eva Bruun Ingebretsen - vår yngste gruppeleder - skal de skape hygge og trivsel under festivalen!

Trivselsgruppa skal ha en mangslungen funksjon. De skal være trivselsskapere, oppmuntrere, problemløsere og psykologer! Krever vi for mye av dem? Nei, vi tror ikke det. Leder av gruppa er Eva Bruun Ingebretsen - vår yngste gruppeleder! Hennes svar på alle forespørsler er "Klart det"! Mer trenger vi ikke si. 

Frivillige er en gjeng positive folk, som bruker ferien sin for at publikum skal ha det bra. Ja, det er jo ikke bare offer for dem. Frivillige får masse goder, en mengde hyggelige venner og sosialt samvær. Men det er ikke til å skjule at det også er hardt arbeid. Riggarbeidere må i perioder jobbe til de ser mannen med ljåen, serveringspersonalet serverer smilende tusenvis av kunder og vaktene må midt i all musikkgleden ha et våkent blikk. Derfor har vi opprettet en trivselsgruppe, som skal trå til når noen trenger en klapp på skulderen, en hjelpende hånd eller en riktig god klem. 

Derfor ønsker vi alle - publikum, sponsorer og ikke minst frivillige en trivelig festival!

Det er fremdeles mulig å melde seg som frivillig ved å sende mail til frivillig@canalstreet.no
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: