På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

BarneStreet for enhver smak!

Atter en dag med steikende sol og skyfri himmel, og Kanalplassen bugnet igjen over av aktiviteter for store og små. Det er så varmt for tiden at det nok er mange som heller velger å ta seg en tur på stranda, men jammen var det likevel en god del barn med foreldre som ville få med seg festival for barna i dag.

Dagen startet rolig med hyggelig sangstund for de minste inne i teltet, mens de litt eldre kunne benytte sjansen til å få lekker ny neglelakk på små fingre. Vitensenteret var på plass med såpebobleshow, og tryllet frem digre og snåle såpebobler som buktet seg bortover Kanalplassen.

Heldigvis var det svalende skygge over trappene foran scenen, da søskenparet Mathias og Pernille Fjalsett entret scenen. De var godt flankert av mor og lillebror, og sammen sørget de for en hyggelig musikalsk opplevelse for publikum i alle aldre. Foran scenen satt småtassene på puter og kikket oppmerksomt på de unge sangerne. Det ble god stemning med sanger om vennskap og om hvor godt vi har det, vi som tross alt har det meste vi trenger - selv om vi enkelte ganger kan få lyst på mer... 

Neste gruppe på scenen var Ubevisst & Forvirra, en rapduo som henvendte seg til de litt eldre barna med kraftfulle tekster om livets skyggesider.

Med andre ord var det noe for enhver smak på dagens BarneStreet og med en is i ny og ne, samt en avslappende siesta i skyggen av kirsebærtreet, var det bare deilig med sol, sol, sol! 

God festival fra Linda Sætra!

Foto: Gerrick Robinson
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: